ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bundesliga

Α΄ Γερμανίας: Ντάρμσταντ- Κολωνία

Α΄ Γερμανίας: Ντάρμσταντ- Κολωνία
Spread the love

Με ένα ντέρμπι ουραγών κάνει σέντρα η 13η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα αφού η 15η Ντάρμσταντ φιλοξενεί την ουραγό Κολωνία με την διαφορά των δυο ομάδων να είναι μόλις στους τρεις πόντους.

H Ντάρμσταντ ούσα νεοφώτιστη ,τερμάτισε πέρσι 2η στην Β΄ κατηγορία, θα περίμενε κανείς όπως είναι λογικό πως θα αντιμετώπιζε προβλήματα προσαρμογής στην μεγάλη κατηγορία τουλάχιστον στο ξεκίνημα ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς πως έλειπε από τα μεγάλα σαλόνια από το 2017.

Ωστόσο η συγκομιδή των 9 βαθμών σε 12 ματς δεν είναι κακή αφού στα περισσότερα παιχνίδια της παρουσιάζεται μεστή , κυνική και συμπαγής.

Την περασμένη αγωνιστική απέσπασε 1-1 από την Φράιμπουργκ σε ένα ματς που είχε μόλις ένα σουτ στην αντίπαλη εστία και αυτό κατέληξε στα δίχτυα.

Νωρίτερα είχαν παραχωρήσει “λευκή” ισοπαλία στην Μάιντς μπροστά στο κοινό τους.

Οι “τράγοι” με 8 ήττες στα 12 πρώτα παιχνίδια τους είναι μοιραία στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Την περασμένη αγωνιστική έχασαν με το αξιοπρεπές 1-0 από την “ισόβια” πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια Μπάγερν Μονάχου χάρη στο 18ο φετινό τέρμα του Χάρι Κέιν στο πρωτάθλημα.

Ο Μπάουμγκαρντ έμεινε ικανοποιημένος προφανώς από την μικρή σε έκταση ήττα που γνώρισε η ομάδα του απέναντι στους Βαυαρούς που είχαν 69% κατοχή και 21 σουτ στην εστία σε εκείνο το ματς.

Το μεγαλύτερο “αγκάθι” τους είναι η επιθετική αφλογιστία αφού έχουν την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με 9 γκολ σε 12 αγώνες.

Πάντως υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του 51χρονου τεχνικού αφού στις δυο ολόκληρες σεζόν που είχε η ομάδα τερμάτισε στην 6η και 11η θέση αντίστοιχα.

Προϊστορία: Τα 7/10 μεταξύ τους παιχνίδια τα έχει κερδίσει η Κολωνία. Μάλιστα οι “τράγοι” στις δυο πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” τους στην έδρα της Ντάρμσταντ έχουν επικρατήσει με 0-3 και 1-6 το 2018 και το 2016 αντίστοιχα.

* Ο Λίμπερκνεχτ και οι παίκτες του γνωρίζουν πως απόψε έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσουν και να πάρουν ουσιαστικά ένα 6ποντο απέναντι μια ομάδα που έχει ίδιο στόχο με αυτούς δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ακόμη δεν έχουν πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη από την εκκίνηση του πρωταθλήματος με απολογισμό: 0-2-4 και 3-14 τέρματα. Καταλήγω στο σύνολο τερμάτων 2-3 σε τιμές διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 465 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x