ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α’ Ιταλίας: Μόντσα – Γιουβέντους

Α’ Ιταλίας: Μόντσα – Γιουβέντους
Spread the love

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής απεναντι στην Ιντερ η Γιουβέντους θέλει να επιστρέψει στις νίκες αλλά η Μόντσα είναι έτοιμη να της βάλει …εμπόδια στον αγώνα που ανοιγει την αυλαία της Serie A.

 

Ιδιαιτερο παιχνίδι για τον κοουτς της Μόντσα Ραφαέλε Παλαντίνο Ιδιαιτερο παιχνίδι για τον κοουτς της Μόντσα Ραφαέλε Παλαντίνο αφού περίπου 15 χρόνια πριν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Γιουβεντους. Ειναι 9η στη βαθμολογια με 18 βαθμους και την περασμένη αγωνιστικη πηρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κάλιαρι.

Δεχτηκε νωρις στο πρωτο μερος το γκολ και ισοφάρισε στο β ημιχρονο. Ηταν το δεύτερο σερι Χ στο πρωτάθλημα και το τριτο τις τέσσερις προσφατες αγωνιστικες στις οποιες ειναι αήττητη. Τραυματιες οι φορ Καπράρι και Γκόμες, ενω λειπει και ο εμπειρος κεντρικος αμυνιτκος Ίτζο .

Στον αντίποδα η Γιουβέντους έρχεται από την ισοπαλία 1-1 κοντρα στην Ιντερ εντος εδρας την περασμένη Κυριακή χανοντας την ευκαιρία να προσπεράσει και να καθίσει στην κορυφή. Προηγηθηκε με τον Βλαχοβιτς στο 27ο λεπτο αλλά δεχτηκε την ισοφάριση και εν συνεχεία και οι δύο ομάδες στο τελος ηταν προσεκτικες για να παραμεινει το τελικο 1-1.

Ο Μασιμιλιανο Αλέγκρι ειδε την ομάδα του να διακοπτει ενα νικηφορο σερι πεντε αγώνων στο πρωτάθλημα (προηγουμενη “απωλεια” μια λευκη ισοπαλία με την Αταλαντα). Ο Ιταλοις προπονητης για τον οπο΄πιον υπαρχουην δημοσιευματα οτι δεν θα συνεχίσει για πολύ να ειναι προπονητής της “Βέκια Σινιόρα” εχει εκτος τον εξτρέμ Γουεά , τον αμυντικο Ντε Σιλιο και τους μεσους Φατζόλι, Πογκμπά

Monza :Di Gregorio; D’Ambrosio, Pablo Mari, Caldirola; Ciurria, Gagliardini, Pessina, Kyriakopoulos; Colpani, Colombo, Dany Mota

Juventus :Szczesny; Gatti, Bremer, Rugani; Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Vlahovic, Chiesa

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under (Betsson 1.68)

(Visited 407 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x