ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπόρτες Τολίμα – Ριονέγκρο  

Κολομβία: Ντεπόρτες Τολίμα – Ριονέγκρο  
Spread the love

Η 5η ή η προτελευταία αν προτιμάτε αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, με τη Ντεπόρτες Τολίμα να φιλοξενεί την Ριονέγκρο, σε ματς στα πλαίσια του 1ου ομίλου, θέλοντας τυπικά ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στον τελικό.

Στην 1η θέση του 1ου ομίλου με το απόλυτο σε τέσσερα ματς η Ντεπόρτες Τολίμα, στην 2η η Τζούνιορ με επτά, στην 3η η Ριονέγκρο με δύο, ενώ στην 4η με μόλις ένα η Ντεπορτίβο Κάλι. Μεγάλη μάχη στον 2ο όμιλο, καθώς η Μεντεγίν και η πρωταθλήτρια Μιγιονάριος έχουν από εννέα βαθμούς, στην 3η θέση η Ατλέτικο Νασιονάλ με έξι, ενώ στο μηδέν η Αμέρικα Κάλι.

Με σπασμένα φρένα η Ντεπόρτες Τολίμα, καθώς έρχεται από οκτώ συνεχόμενες νίκες, τέσσερις στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του Κλαουσούρα και ισάριθμες στα πλέι οφ. Επικράτηση με 3-1 στην πρεμιέρα των πλέι οφ φιλοξενώντας την Τζούνιορ, εμφατικό 2-0 ακολούθως στο Ριονέγκρο σε βάρος της ομώνυμης ομάδας, ενώ δύο τρίποντα ακολούθως με τη Ντεπορτίβο Κάλι (4-2, 2-0). Ένας βαθμός ουσιαστικά το ζητούμενο στη μονομαχία της με την Ριονέγκρο, καθώς η Τζούνιορ θα πρέπει να καλύψει μια μεγάλη διαφορά τερμάτων για να της «κλέψει», αν προκύψει ισοβαθμία βέβαια, την 1η θέση. Στην άλλη πλευρά, πραγματική απογοήτευση η χωρίς τρίποντο στα πλέι οφ, αποκλεισμένη πλέον Ριονέγκρο, η οποία είχε μεγάλες προσδοκίες λόγω του ότι τερμάτισε αήττητη στην 1η θέση της κανονικής διάρκειας του Κλαουσούρα.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για τη Ντεπόρτες Τολίμα, τρεις για την Ριονέγκρο και πέντε ισοπαλίες, στις 13 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μανουέλ Μουρίγιο Τόρο», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Εκτίμηση μου, πως η Ντεπόρτες Τολίμα δεν θα θέλει να δώσει δικαιώματα και θα παίξει για να πετύχει την ένατη της συνεχόμενη νίκη, ειδικά από την στιγμή που φιλοξενεί ένα αντίπαλο που βρίσκεται, χωρίς υπερβολή, στα πατώματα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 742 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x