Spain La Liga ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga: Ρεάλ – Γρανάδα

La Liga: Ρεάλ – Γρανάδα
Spread the love

Η Ρεάλ έχει καταφέρει κάτι που δεν συνηθίσει δηλαδή να στηρίζεται στην άμυνα της και να κάνει πρωταθλητισμό ενώ η Γρανάδα προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία χωρίς άμυνα.

Η Ρεάλ μετά την ισοπαλία με την Βαγιεκάνο κατάφερε να βάλει μυαλό και καθάρισε εύκολα τις Βαλένθια εντός και εκτός την Κάντιθ . Έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 9 γκολ παθητικό ένώ έχει πετύχει 31. Μετρά 11 νίκες – 2 ισοπαλίες και μία ήττα αυτή που έκανε από την Ατλέτικο .

Από την άλλη η Γρανάδα έχει καταφέρει να έχει μία αξιόλογη επίθεση έχοντας πετύχει 19 γκολ αλλά έχει δεχθεί 33 και έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία .Έχει μόλις μία νίκη 4 ισοπαλίες και 9 ήττες και βρίσκεται στην προτελευταία θέση και φυσικά εντός επικίνδυνης ζώνης με 7 βαθμούς . Στα τελευταία 5 ματς μετρά 4 ήττες και μία ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με την Χετάφε.

Στην παράδοση του ματς οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το 2022 τελευταία φορά και τότε η Ρεάλ είχε νικήσει εντός με 1-0 αλλά εκτός είχε επικρατήσει πιο εύκολα με 4-1 . Το 2021 είχε πάλι πάρει τα δυό ματς η Ρεάλ με 3-1 και πάλι εκτός έδρας και με 2-0 εντός

Μάλιστα το 2016 η Ρεάλ είχε νικήσει την Γρανάδα με 9-1!!! Το 2013 ήταν η τελευταία αλλά και η πρώτη φορά που η Γρανάδα νίκησε την Ρεάλ με 1-0 εντός έδρας .

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 269 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x