ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ράσινγκ – Ροζάριο Σεντράλ   

Αργεντινή: Ράσινγκ – Ροζάριο Σεντράλ   
Spread the love

Στο ουδέτερο «Πάδρε Ερνέστο Μαρτεαρένα» της Σάλτα, ο τέταρτος και τελευταίος χρονικά νοκ άου προημιτελικός της 2ης φάσης του πρωταθλήματος της Αργεντινής, ανάμεσα στην Ράσινγκ και την Ροζάριο Σεντράλ.

Να σημειωθεί, πως σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Μια διαδικασία που χρειάστηκε χθες τόσο η Πλατένσε όσο και η Γοδόι Κρουζ για να ξεπεράσουν τα εμπόδια της Ουρακάν και της Μπάνφιλντ αντίστοιχα. Λίγες ώρες νωρίτερα επίσης, η Ρίβερ Πλέιτ μονομαχεί με τη Μπελγράνο στον τρίτο χρονικά νοκ άουτ προημιτελικό των πλέι οφ.

Επιβλητικό 4-1 για την Ράσινγκ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της 2ης φάσης του πρωταθλήματος φιλοξενώντας τη Μπελγράνο, με την «ακαδημία» να τερματίζει στην 1η θέση του 2ου ομίλου. Στην άλλη πλευρά, 2-1 στο φινάλε στην έδρα της υποβιβασμένης Αρσενάλ, με την Ροζάριο Σεντράλ να εκμεταλλεύεται και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, «κλέβοντας» την 4η θέση του 1ου ομίλου στην διαφορά τερμάτων από την Ιντεπεντιέντε.

Μια εντελώς διαφορετική υπόθεση τα πλέι οφ, από την στιγμή που οι νοκ άουτ προημιτελικοί διεξάγονται σε ουδέτερη έδρα και απόδειξη πως οι χθεσινές αναμετρήσεις κρίθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι. Δεν θα μπλέξω με σημείο, επιλέγοντας να «κρυφτώ» πίσω από ειδικό στοίχημα τερμάτων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 628 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x