ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Μπόστον Ρίβερ – Σέρο Λάργκο

Ουρουγουάη: Μπόστον Ρίβερ – Σέρο Λάργκο
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα στο «Πάρκε Αρτίγκας», με την γηπεδούχο να ψάχνει μόνο το τρίποντο, την στιγμή που η Σέρο Λάργκο παίζει για δύο αποτελέσματα.

Να σημειωθεί, πως η νικήτρια του πρωταθλήματος Απερτούρα, Πενιαρόλ, περιμένει στον ημιτελικό των πλέι οφ αυτή του Κλαουσούρα. Η νικήτρια στην συνέχεια του ημιτελικού, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον τελικό με την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της συνολικής βαθμολογίας των δύο αυτών πρωταθλημάτων. Η πρώτη τετράδα επίσης της συνολικής βαθμολογίας στο Κόπα Λιμπερταδόρες, οι ομάδες επίσης από την 5η ως και την 8η θέση στο Σουνταμερικάνα. Υποβιβασμός επίσης για τις τρεις τελευταίες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας, με την Πλάσα Κολόνια να έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Εξ ορισμού δύσκολη η αποστολή της Μπόστον Ρίβερ την προηγούμενη αγωνιστική στην  έδρα της Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και «φυσιολογικό», παρά την καλή της εμφάνιση, το 0-2 από τη νικήτρια από χθες του Κλαουσούρα. Στην 12η θέση πλέον της συνολικής βαθμολογίας και το -3 από την σημερινή της αντίπαλο, ψάχνοντας όπως προαναφέρθηκε μόνο το τρίποντο στη μονομαχία της με την Σέρο Λάργκο. Στην αντίπερα όχθη, αποτυχία θεωρητικά το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Σέρο, καθώς η Σέρο Λάργκο μπορεί να παρέμεινε, έστω και οριακά, στην 8η θέση της συνολικής βαθμολογίας, αλλά πέταξε στα σκουπίδια δύο πολύτιμους βαθμούς, που δεν είναι απίθανο να κοστίσουν στο φινάλε.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Μπόστον Ρίβερ, δύο για την Σέρο Λάργκο και μία ισοπαλία, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πάρκε Αρτίγκας».

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο. Παρ’ όλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 477 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x