ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Ντανούμπιο – Λα Λους

Ουρουγουάη: Ντανούμπιο – Λα Λους
Spread the love

Δύο αγωνιστικές για το φινάλε του Κλαουσούρα και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με τη Ντανούμπιο να ψάχνει το τρίποντο που πολύ πιθανό να την φέρει στην πρώτη οκτάδα της συνολικής βαθμολογίας και σε τροχιά Κόπα Σουνταμερικάνα, την στιγμή που η Λα Λους παίζει τις λιγοστές ελπίδες που υπάρχουν για την παραμονή.

Να σημειωθεί, πως η νικήτρια του πρωταθλήματος Απερτούρα, Πενιαρόλ, περιμένει στον ημιτελικό των πλέι οφ αυτή του Κλαουσούρα. Η νικήτρια στην συνέχεια του ημιτελικού, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον τελικό με την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της συνολικής βαθμολογίας των δύο αυτών πρωταθλημάτων. Η πρώτη τετράδα επίσης της συνολικής βαθμολογίας στο Κόπα Λιμπερταδόρες ενώ οι ομάδες από την 5η ως και την 8η θέση στο Σουνταμερικάνα. Υποβιβασμός τέλος για τις τρεις τελευταίες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας, με την Πλάσα Κολόνια να έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Βαρύ 0-3 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Γουόντερερς, με το οποίο η Ντανούμπιο έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη των εισιτηρίων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Παρ’ όλα αυτά, τα χθεσινά αποτελέσματα ήταν ευνοϊκά και με νίκη πολύ πιθανό να βρεθεί, έστω και οριακά, στην 8η θέση της συνολικής βαθμολογίας, αρκεί να μην κερδίσει λίγες ώρες νωρίτερα η Σέρο Λάργκο στην έδρα της Μπόστον Ρίβερ. Στην άλλη πλευρά, τρεις συνεχόμενες ήττες με το ίδιο σκορ (0-1), με πιο πρόσφατη της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας τη Νασιονάλ, με τη Λα Λους πλέον να εδραιώνεται στην επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας, ψάχνοντας ουσιαστικά ένα θαύμα στα δύο ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε.

Προϊστορία: Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Ντανούμπιο.

Η αλήθεια είναι πως η απρόβλεπτη Ντανούμπιο δεν πείθει. Παρ’ όλα αυτά, βαρύτερη η φανέλα της από της, εκτός απροόπτου, υποβιβασμένης Λα Λους, εκτιμώντας πως εύκολα ή δύσκολα μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ώστε να βρεθεί κοντά στο Κόπα Σουνταμερικάνα, για να μετριάσει ουσιαστικά τις εντυπώσεις.

Εκτίμηση:  1

(Visited 683 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x