ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ:  Μ.Σίτι- Τότεναμ
Spread the love

Η αυλαία της τρέχουσας αγωνιστικής πέφτει το βράδυ της Κυριακής με την πρωταθλήτρια Μ.Σίτι να υποδέχεται την Τότεναμ η οποία ναι μεν παίζει καλά αλλά προέρχεται από τρεις σερί ήττες και θα κληθεί μέσα στο Etihad να βρει αντίδραση.

Οι σίτιζενς μπορεί στον όμιλο τους στο Champions League να αριθμούν το απόλυτο σε νίκες μετά και την πρόσφατη με 3-2 , έχαναν με 0-2 στο ημίχρονο, επί της Λειψίας αλλά στο πρωτάθλημα κινδυνεύουν εάν δεν κερδίσουν την Τότεναμ να συμπληρώσουν τρία διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη στην κατηγορία για πρώτη φορά μετά από το 2017.

Νωρίτερα έχουν μετρήσει δυο διαδοχικές ισοπαλίες απέναντι σε Τσέλσι (4-4) και Λίβερπουλ (1-1).

Ο Γκουαρδιόλα προβληματίζεται από το γεγονός πως η ομάδα του φέτος έχει κρατήσει μόλις πέντε φορές clean sheet σε 20 αγώνες ενώ το γεγονός πως έχει κερδίσει στους 11/15 που έχει δεχτεί τέρμα ή τέρματα φανερώνει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα που έχει ο Χάλαντ και οι υπόλοιποι στην επίθεση.

Οι σπερς βίωσαν έναν “μαύρο” Νοέμβριο αφού σε αυτόν τον μήνα γνώρισαν 3 διαδοχικές ήττες που τους έριξαν σε μια σούπερ ανταγωνιστική Πρέμιερ Λιγκ από την κορυφή της βαθμολογίας στην 5η θέση ενώ συνάμα ο Ποστέκογλου είδε πολλούς πρωτοκλασάτους παίκτες να μένουν στα πιτς όντας τραυματίες.

Μάλιστα η Τότεναμ έγινε μόλις η 5η ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που ηττήθηκε σε τρία διαδοχικά παιχνίδια της ενώ προηγήθηκε στο σκορ σε όλα (!) απέναντι σε Τσέλσι, Γουλβς και Άστον Βίλα.

Προϊστορία: Πέρσι η Μ.Σίτι είχε κερδίσει την Τότεναμ με 4-2 σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2 στο ημίχρονο αλλά είναι χαρακτηριστικό πως με τον Γκουαρδιόλα στον πάγκο από το 2016 η Μ.Σίτι έχει χάσει περισσότερα παιχνίδια ( 6) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία ενώ συνάμα έχει δεχτεί 19 γκολ μόνο όσα έχει σκοράρει απέναντι της η Λίβερπουλ.

Ωστόσο μέσα στο Etihad η Μ.Σίτι αριθμεί απέναντι στην Τότεναμ 9/13 νίκες και δυο ισοπαλίες για το πρωτάθλημα.

* Περιμένω ένα άναρχο ματς με τους “πολίτες” νικητές και θα ρισκάρω να ποντάρω σε combo τον Άσο μαζί με το Goal αφού θεωρώ δύσκολο να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους απέναντι σε μια ποιοτική και φύση επιθετική ομάδα όπως αυτή του Ποστέκογλου. Στο 2.30 η σχετική απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ GOAL

(Visited 1.006 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x