ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ

La Liga: Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ
Spread the love

Στο πολύ πρόσφατο παρελθόν αυτό το ματς ήταν παιχνίδι τετράδας αλλά φέτος φαίνεται ότι οι δύο ομάδες πολύ δύσκολα μπορούν να ονειρευτούν στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος .

Η Σεβίλλη είχε τέσσερις σερί ισοπαλίες και στο τελευταίο ματς έχασε στο Σαν Σεμπαστιάν από την Σοσιεδάδ με 2-1 . έτσι βρίσκεται πλέον στην 15η θέση με 12 βαθμούς και μετά από 13 ματς έχει μόλις 2 νίκες -6 ισοπαλίες και 5 ήττες . Βέβαια έχει ένα ματς λιγότερο αυτό που χρωστά με την Ατλέτικο αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μπορέσει να πάρει βαθμούς .

Έχει 19 γκολ ενεργητικό και 19 παθητικό ενώ και τα 5 τελευταία ματς που δεν έχει νικήσει είναι στο γκολ – γκολ

Από την άλλη η Βιγιαρεάλ νίκησε την Οσασούνα με 3-1 στο Λεβάντε και κατάφερε να προσπεράσει την Σεβίλλη και να βρεθεί με 15 βαθμούς στην 12η θέση αλλά απέχει περίπου 10 βαθμούς από την ζώνη της Ευρώπης .

Μετρά 4 νίκες 3 ισοπαλίες και 7 ήττες και φυσικά έχει δύο ήττες περισ΄΄οτρες από την Σεβίλλη όπως και ένα ματς περισσότερο . Έχει πετύχει 21 γκολ και έχει δεχθεί 15.

Στην παράδοση του ματς , πέρυσι η Σεβίλλη που έκανε μία πολύ κακή χρονιά νίκησε εκτός την Βιγιαρεάλ με 2-1 και πήρε ισοπαλία στο Λεβάντε με 1-1 . Ενώ το ίδιο έγινε και πρόπερσι αλλά με την διαφορά που ότι η Σεβίλλη νίκησε με 1-0 εντός και πήρε ισοπαλία εκτός με 1-1 . Τελευταία φορά που η Βιγιαρεάλ νίκησε την Σεβίλλη ήταν το 2021 στο Λεβάντε με σκορ 4-1 .

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 405 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x