ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Superleague: Βόλος -Ολυμπιακός

Superleague: Βόλος -Ολυμπιακός
Spread the love

13η αγωνιατική για την Σούπερλιγκα με τον Βόλο να  υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

 

Οι γηπεδούχοι  έχουν δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια, τρίποντα που είναι και τα μοναδικά  στη φετινή  αγωνιαστική περίοδο. Αμφότερες είναι εντός έδρας, η πρώτη με Κηφισιά και η δεύτερη στο εξ αναβολής με Σέρρες μέσα στην εβδομάδα. Εντός έδρας έχει 2-1-3.

Ο Ανχελ Λόπεθ  δεν μπορεί να υπολογίζει στους… γνωστούς τραυματίες Σιαμπάνη, Παπαδόπουλο, στον Μπαριέντος που τραυματίστηκε στο περασμένο ματς, αλλά και στους τιμωρημένους Τάχατο, Τσοκάνη και Ντέλετιτς.

Αντιθέτως, ο Γκαρσία επέστρεψε στην αποστολή αφού εξέτισε την ποινή του, όπως και οι Κορνέτ, Μπερτόγλιο.

Αναλυτικά: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Μύγας, Αλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Καραγιάννης, Κίτσος, Γκλάβτσιτς, Μεταξάς, Τρουιγιέ, Κόμπα, Κορνέτ, Ενγκίν, Μπερτόγλιο, Γκαρσία και Μωραϊτης.

Ο Ολυμπιακός, απο την άλλη,  επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος  και εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Παναθηναϊκού (ήττα απο τον  Αρη με 2-0) και είναι πλέον στο -1. Ακολούθησε η συντριβή από  τη Φράιμπουργκ στο Γιουρόπα με 5-0 και μαζί ξεκίνησε και  η γκρίνια  για το Ντιέγκο Μαρτίνεθ που βρίσκεται  με το μισό πόδι εκτός  ομάδας με πολλά και διάφορα ονόματα να ακούγοντια.

Εκτός οι Γιόβετιτς-Ποντένσε-Σκαρπα-Φρέιρε- Πορόζο .

Προιστορία:  0-1-4 με τέσσερις σερί νίκες. 

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός  είναι το φαβορί απέναντι σε ένα Βόλο  ο οποίος έχει απουσίες αλλά  σαφέστατα θα θέλει να κάνει ζημιά στον ταλαιπωρημένο Ολυμπιακό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/OVER 1.5

(Visited 396 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x