ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς- Μπέρνλι

Πρέμιερ Λιγκ:  Γουλβς- Μπέρνλι
Spread the love

Στο Molineux η Γουλβς υποδέχεται την Μπέρνλι με τους “Λύκους” να καλούνται να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την πρόσφατη ήττα τους στο Λονδίνο από την Άρσεναλ (1-2) ενώ οι Clarets με την σειρά τους προέρχονται από την “παρθενική” τους νίκη εντός έδρας από την εκκίνηση της σεζόν με το εμφατικό 5-0 επί της Σέφιλντ.Γ.

Οι “Λύκοι” καρδιοχτύπησαν τους οπαδούς της Άρσεναλ στο φινάλε του αγώνα ειδικά μετά την μείωση του σκορ από τον Ματέους αλλά δεν απέφυγαν την 6η φετινή τους ήττα και 4η μακριά από την έδρα τους που τους έριξε εκτός της πρώτης 10άδας της βαθμολογίας.

Κάπως έτσι έμειναν με μόλις μια νίκη ( Τότεναμ 2-1 με επική ανατροπή) στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Πάντως παραμένουν αήττητοι στο τελευταίο “καρέ” των αγώνων τους σε εντός έδρας αγώνες ενώ την ίδια ώρα αριθμούν 12/12 Goal.

Οι Clarets στο καλύτερο φετινό τους παιχνίδι συνέτριψαν την Σέφιλντ.Γ με 5-0 και έτσι με αυτόν τον εμφατικό τρόπο πανηγύρισαν την “παρθενική” τους νίκη μπροστά στο κοινό τους από την εκκίνηση του πρωταθλήματος μετά από εφτά (!) διαδοχικές ήττες.

Βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού αλλά η κατάσταση τους δεν είναι μη αναστρέψιμη αφού είναι ισόβαθμοι με την Έβερτον και στο -2 από την Λούτον η οποία φιλοξενεί την Άρσεναλ.

Προϊστορία: Η Μπέρνλι έχει αποφύγει την ήττα στα τελευταία εφτά παιχνίδια της απέναντι στην Γουλβς ενώ παραμένει αήττητη εδώ και 17 (!) παιχνίδια στην κατηγορία όσες φορές έχει αγωνιστεί μεσοβδόμαδα. Πιο πρόσφατη επιτυχία για τους “Λύκους” το 1-0 τον Σεπτέμβριο του 2018 με σκόρερ τότε τον Ραούλ Χιμένες.

* Από την μία πλευρά η Γούλβς είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της με 2-2-0 και από την άλλη η Μπέρνλι αριθμεί 7/8 ήττες αλλά διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στους “Λύκους” και είναι αήττητη για 17 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί μεσοβδόμαδα. Καταλήγω στο Goal (1,80) ελπίζοντας πως η Γουλβς θα κάνει το επιβεβαιώσει για 13η συνεχόμενη φορά .

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 433 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x