ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Τζούνιορ – Ντεπόρτες Τολίμα   

Κολομβία: Τζούνιορ – Ντεπόρτες Τολίμα   
Spread the love

Η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, με το ματς στο «Μετροπολιτάνο» της Μπαρανκίγια να είναι ο «τελικός» της 1ης θέσης του 1ου ομίλου, με την τοπική Τζούνιορ να παίζει μόνο για το τρίποντο και τη Ντεπόρτες Τολίμα να έχει το αβαντάζ και της ισοπαλίας.

Να σημειωθεί, πως οι ομάδες που τερμάτισαν από την 1η ως και την 8η θέση στην κανονική διάρκεια του Κλαουσούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ. Δύο όμιλοι πλέον των τεσσάρων ομάδων, με τις νικήτριες αυτών σε διπλό τελικό για τον τίτλο. Η Ντεπόρτες Τολίμα, η Τζούνιορ, η Ριονέγκρο και η Ντεπορτίβο Κάλι αυτές που απαρτίζουν τον 1ο και η πρωταθλήτρια Μιγιονάριος, η Μεντεγίν, η Αμέρικα Κάλι και η Ατλέτικο Νασιονάλ τον 2ο.

Μεγάλη κερδισμένη της προτελευταίας αγωνιστικής η Τζούνιορ, καθώς με το πολύτιμο, όπως αποδείχθηκε, 2-0 στην έδρα της Ντεπορτίβο Κάλι, συνάρτηση της απρόσμενης ήττας της Ντεπόρτες Τολίμα από την Ριονέγκρο, μπήκε και πάλι στην διεκδίκηση της 1ης θέσης και της πρόκρισης φυσικά στον τελικό. Στην άλλη πλευρά, τέσσερις νίκες για τη Ντεπόρτες Τολίμα μέχρι την εντός έδρας μονομαχία της την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ με την Ριονέγκρο, εκεί πάντως, όπου το μεταξύ τους 0-1 την έβαλε πλέον σε περιπέτειες. Η αλήθεια βέβαια είναι πως έχει στη Μπαρανκίγια το αβαντάζ της ισοπαλίας, αλλά με ένα βαθμό στο ματς με την Ριονέγκρο, θα μπορούσε να προκριθεί στον τελικό ακόμα και με ήττα από την Τζούνιορ με δύο τέρματα.

Προϊστορία: Εννέα νίκες για την Τζούνιορ, πέντε για τη Ντεπόρτες Τολίμα και ισάριθμες ισοπαλίες, στις 19 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Μπαρανκίγια, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Σούπερ Καπ, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, σε ματς «τελικό» στον οποίο αναμένεται να πέσουν χωρίς υπερβολή, κορμιά.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 997 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x