ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Βελγίου: Αντβέρπ – Σαρλερουά

Κύπελλο Βελγίου: Αντβέρπ – Σαρλερουά
Spread the love

Ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας και ο αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι .

Η Αντβέρπ έχει συνέλθει για το πρωτάθλημα μετά το άσχημο ξεκίνημα που έκανε και με την νίκη επί της Λέουβεν έφτασε στην πρώτη τετράδα με 27 βαθμούς αλλά απέχει από την κορυφή 11 βαθμούς.

Στο θεσμό του κυπέλλου πέρυσι έφτασε μέχρι και την κατάκτηση και φυσικά δείχνει ιδιαίτερο ζήλο Στον πρώτο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο της Λιρς επικρατώντας με 4-1 εκτός έδρας ενώ στο πρωτάθλημα ακολουθεί η δύσκολη αναμέτρηση στην έδρα της Σερκλ Μπριζ. Δεν θα έχει τον μέσο Κεϊτά, τον επιθετικό Βαλέντσια και τον επίσης επιθετικό Οντρεΐκα.

Από την άλλη η Σαρλερουά προσπαθεί να αποφύγει στην ζώνη του υποβιβασμού και έχει μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς και στο τελευταίο ματς έφερε ισοπαλία εκτός έδρας με την Μόλενμπεκ. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου είχε εύκολο έργο επικρατώντας με 3-0 της Τες Σπορτ εκτός έδρας. Ο επιθετικός Μπενζά είναι η μοναδική απουσία για τους φιλοξενούμενους .

Στα 34 ματς που έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες η Αντβέρπ έχει νικήσει 21 φορές ενώ 6 ματς έληξαν ισόπαλα και 7 φορές νίκησε η Σαρλερουά .

Δεδομένης της δυναμικότητας της Αντβέρπ αλλά και το γεγονός τού ότι επενδύει στο Κύπελλο ενώ η Σαρλερούα ενδιαφέρεται περισσότερο πλέον με την παραμονή θα πάμε με τον άσο.

Πρόταση : 1

(Visited 265 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x