ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga : Ρεάλ – Βιγιαρεάλ

La Liga : Ρεάλ – Βιγιαρεάλ
Spread the love

Η Ρεάλ βρέθηκε και πάλι στη δεύτερη θέση αφού στην μπόρεσε να νικήσει στην Ανδαλουσία ενώ η Βιγιαρεάλ φαίνεται ότι το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να σώσει στην κατηγορία και τίποτα παραπάνω .

Η Ρεάλ ήρθε 1-1 με την Μπέτις και έτσι η εκπληκτική φέτος Χιρόνα την άφησε δύο βαθμούς πίσω στη βαθμολογία

Βρίσκεται στην 2η θέση με 39 βαθμούς με 12 νίκες – 3 ισοπαλίες ενώ έχει χάσει μόνο από την Ατλέτικο. Μετρά 34 γκολ υπέρ και 10 κατά και έχει την καλύτερη άμυνα .

Από την άλλη η Βιγιαρεάλ δέχθηκε μεγάλη ήττα μέσα στην έδρα της με 3-0 από την Σοσιεδάδ και δείχνει ότι δεν μπορεί να συνέλθει . Έχασε την επαφή με την Ευρώπη και μάλλον οριστικά αφού απέχει 12 βαθμούς . Έχει μόλις 16 στην 13η θέση ενώ μετρά μόλις 4 νικές – 4 ισοπαλίες και 8 ήττες . Έχει πετύχει 22 γκολ και έχει δεχθεί 29.

Στην παράδοση του ματς πέρυσι μέσα στη Μαδρίτη η Βιγιαρεάλ είχε καταφέρει και είχε νικήσει με 3-2 ενώ είχε νικήσει και εντός έδρας την Ρεάλ με 2-1 . Στο μάτς όμως του κυπέλλου πέρυσι η Ρεάλ είχε νικήσει στην Βιγιαρεαλ εκτός έδρας με 3-2 τα παιχνίδια του 21/22 είχαν λήξει και τα δύο με 0-0

Ενώ το 2021 ήταν η τελευταία φορά που η Ρεάλ νίκησε την Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα όταν επικράτησε στη Μαδρίτη με 2-1 ενώ το ματς στο Λεβάντε έληξε ισόπαλο με 1-1

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 457 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x