ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σκωτία Πρέμιερσιπ: Ρέιντζερς – Κιλμάρνοκ      

Σκωτία Πρέμιερσιπ: Ρέιντζερς – Κιλμάρνοκ      
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Ρέιντζερς φιλοξενώντας στο «Άιμπροξ» την Κιλμάρνοκ, ψάχνοντας το τρίποντο με το οποίο θα διατηρήσει ή και θα μειώσει την απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή και με το οποίο θα μαζέψει τα κομμάτια της ουσιαστικά από την ήττα στο ντέρμπι στο κλείσιμο του 2023 με την Σέλτικ.

Ήττα με 1-2 στο ντέρμπι στην έδρα της Σέλτικ στο φινάλε του 2023, η οποία «έσβησε» το πλεονέκτημα που είχε πριν από αυτό η Ρέιντζερς, καθώς μπορεί να έχει δύο ματς λιγότερα από τη «μισητή» της αντίπαλο, αλλά η διαφορά τους είναι πλέον στους οκτώ βαθμούς. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι, με την Σέλτικ όμως πιο αποτελεσματική, ανοίγοντας το σκορ με ένα βολέ του 21χρονου Πορτογάλου μέσου Πάουλο Μπερνάρντο από το ύψος περίπου του πέναλτι, στο εικοστό πέμπτο λεπτό. Πολύ καθοριστικό και το δεύτερο τέρμα της Σέλτικ, με την έναρξη σχεδόν της επανάληψης, με ένα εκτός περιοχής σουτ του Ιάπωνα επιθετικού Φουρουχάσι, ενώ τέλος ουσιαστικά στο ντέρμπι στο εβδομήντα, με την αποβολή του τιμωρημένου για σήμερα Νιγηριανού στόπερ της Ρέιντζερς, Μπαλογκούν. Το μόνο που κατάφερε η Ρέιντζερς, να πετύχει το γκολ της τιμής, με μία εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Ταβερνιέ στο ογδόντα οκτώ.

Στην άλλη πλευρά, οδυνηρό 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Νταντί, με την Κιλμάρνοκ πάντως να ολοκληρώνει το 2023 στην 4η θέση και αήττητη στο πρωτάθλημα για έξι συνεχόμενα ματς. Πίσω στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο τριάντα πέντε, με την Κιλμάρνοκ όμως να ισοφαρίζει στο ογδοηκοστό πέμπτο λεπτό με κεφαλιά του Ράιτ και να πραγματοποιεί προσωρινά την ανατροπή στο τρίτο των καθυστερήσεων, με ένα κοντινό πλασέ του Μακένζι. Η Νταντί όμως, η οποία είχε οριζόντιο δοκάρι αμέσως μετά το 1-1, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, «τιμωρώντας» την Κιλμάρνοκ το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προϊστορία: Εννέα νίκες για την Ρέιντζερς, μία για την Κιλμάρνοκ και τέσσερις ισοπαλίες, στις 14 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Άιμπροξ», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, ψάχνοντας φυσικά κάτι ελκυστικό, από την στιγμή μάλιστα που η Κιλμάρνοκ έχει και επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά είναι ομάδα που δεν φοβάται να παίξει ανοιχτά, έχοντας πέντε θετικά αποτελέσματα την τελευταία δεκαετία στο «Άιμπροξ».

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.004 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bwer hdpe irrigation iraq

Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

bwer Ductile Hdpe Pipe Iraq

Wonderful web site. Lots of useful info here. I’m sending it to a few friends ans additionally sharing in delicious. And obviously, thanks to your effort!

bwer Irrigation Agri Iraq

Usually I do not read article on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do it! Your writing style has been amazed me. Thank you, very nice article.

bwer hdpe agriculture iraq

Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is excellent blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

bwer hdpe agriculture iraq

Somebody essentially lend a hand to make significantly posts I might state. That is the very first time I frequented your web page and up to now? I surprised with the research you made to create this particular put up amazing. Excellent job!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x