Spain La Liga ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga: Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης

La Liga: Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης
Spread the love

Ματς μεταξύ πρωτοπόρων όσο και αν φαίνεται παράξενο , αφού ο πρώτος γύρος κλείνει με την Χιρόνα στην πρώτη θέση παρέα με τη Ρεάλ .

Στο τελευταίο ματς της χρονιάς η Χιρόνα ήρθε ισόπαλη με την Μπέτις εκτός έδρας με 1-1 και έτσι έκλεισε την χρονιά παρέα με την Ρεάλ στην πρώτη θέση με 45 βαθμούς ενώ η Ατλέτικο είναι 7 βαθμούς πιο πίσω αλλά στην τρίτη θέση .

Συνολικά μετρά 14 νίκες – 3 ισοπαλίες και μία ήττα ενώ έχει την καλύτερη επίθεση με 42 γκολ και έχει δεχθεί 21 .

Χωρίς τους Τζάστιν, Λόπεθ – Ρόκα και Βίγια θα είναι η Χιρόνα ενώ έχει αμφίβολους τους Αρτέρο – Γκαρσία – Χερέρα και Τσιγκάνοφ .

Από την άλλη η Ατλέτικο μετρά 12 νίκες – 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με τις δύο τελευταίες να είναι από την Μπιλμπάο και την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας ενώ την τελευταία αγωνιστική νίκησε με την Σεβίλλη με 1-0 και την προτελευταία ήρθε αναπάντεχα ισόπαλη εντός έδρας με την Χετάφε με 3-3 .

Αμφίβολος είναι ο Πορτογάλος Μάρκος Πάουλο για την Ατλέτικο ενώ εκτός είναι ο Μπάριος , ο Λεμάρ , ο Σογιουντσού και ο Βιτόλο

Στην παράδοση του ματς πέρυσι η Ατλέτικο νίκησε εκτός την Χιρόνα με 1-0 και εντός με 2-1 ενώ πρόπερσι την νίκησε εντός με 2-0 και εκτός ήρθε ισόπαλη με 1-1

Πάντως η Χιρόνα δεν έχει νικήσει την Ατλέτικο σε 8 παιχνίδια αλλά έχει πάρει 5 ισοπαλίες .

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 438 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x