Serie A ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Serie A: Μπολονια – Τζενοα

Serie A: Μπολονια – Τζενοα
Spread the love

Στο “Ρενάτο Νταλ’Αρα” ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής με τον προπονητή της εξαιρετικής φέτος Μπολόνια Τιαγκο Μότα να αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα…

Ευχάριστη έκπληξη του φετινού καμπιονάτο φέτος η Μπολονια του Τιαγκο Μότα ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο της αποψινής αντιπάλου των “ροσομπλου” πριν τέσσερα χρόνια ενώ αρκετά παλιοτερα ήταν και παίκτης της (ως το 2009 που πηγε στην Ιντερ του περιφημου“τρεμπλ”). Ο Μότα αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πλέον …υποσχόμενο προπονητή της λίγκας και τα επόμενα χρόνια θεωρτειται βέβαιο οτι θα τον δούμε στον παγκο μεγαλου συλλόγου.

Μετά από τέσσερις σερί επίσημες νίκες (μεταξύ αυτών και το 2-1 στη παράταση επι της Ιντερ εκτος εδρας στο κυπελλο!), ήρθε στο τέλος του νέου έτους η συντριβή με 3-0 στην έδρα της Ουντινέζε. Ηταν η χειρότερη φετινή της εμφάνιση που την έριξε απο την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ο Τιαγκο Μοτα δεν θα έχει τον μεσο Φεργιουσον λογω τιμωρίας, αποντες κι οι Εντόι, Σουμαορό και Ελ Αζουζί (ο τελευταίος στο κυπελλο εθνών Αφρικης)

Από την πλευρά της η Τζένοα του Αλμπερτο Τζιλαρντινο ήταν πολύ καλή την περασμένη αγωνιστική και πήρε βαθμό κοντρα στην πρώτη του πρωταθληματος Ιντερ χαλώνταςψ της το νικηφορο σερί. Ισοφάρισε με τον Ντράγκουσιν και δεν πιέστηκε ιδιατερα, πήρε δικαια το Χ. Διανύει καλό φεγγάρι (νικη 2-1 μεσα στη Σαουολο και ισόπαλο 1-1 με τη Γιουβεντους πριν την ισοπαλία με την Ιντερ)

Bologna:Skorupski; Posch, Beukema, Calafiori, Kristiansen; Freuler, Moro, Aebischer; Orsolini, Zirkzee, Saelemaekers

Genoa: Martinez; De Winter, Dragusin, Bani; Sabelli, Frendrup, Strootman, Vasquez; Malinovskyi, Gudmundsson, Retegui

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ (το επιβεβαιωνει η Μπολονια στα 4/5 πρόσφατα κι αντιστοιχως η Τζενοα στα τρια τελευταια της)

Πιθανοί σκορερς: Ζίρκζι (Μπολονια), Γκουντμουντσον (Τζενoα)

(Visited 230 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x