Η Αρούκα έχει απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η Μπενφίκα μετά τις τελευταίες νίκες είναι δύο βαθμούς πίσω από την πρώην Σπόρτινγκ
Η Αρούκα έχει καταφέρει στα 4 τελευταία ματς να μαζέψει 10 βαθμούς και έτσι με 16 βαθμούς όχι μόνο έχει βγει από την επικίνδυνη ζώνη αλλά βρίσκεται και στην 10η θέση .
Νίκησε την Αμαντόρα μ την Ζιλ Βιθέντε και την Μποαβίστα και μάλιστα εκτός έδρας με 4-0 ενώ πήρε ισοπαλία από την Ρίο Άβε . Έτσι από τους 6 βαθμούς βρέθηκε στους 16 μέσα σε ένα μήνα .
Έχει συνολικά 4 νίκες – 2 ισοπαλίες και 7 ήττες και από ουραγός είναι σε απόσταση ασφαλείας. Έχει πετύχει 22 γκολ και έχει δεχθεί 20.
Από την άλλη η Μπενφίκα έχει 36 βαθμούς έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα ενώ μετρά 11 νίκες και 3 ισοπαλίες . Είναι στην δεύτερη θέση μόλις ένα βαθμό πίσω από την Σπόρτινγκ ενώ έχει πετύχει 28 γκολ και έχει δεχθεί 10.
Η Αρούκα έχει να πετύχει γκολ στην Μπενφίκα όταν ηττήθηκε με εκτός έδρας με 2-1 από τότε έχει μόνο ήττες με τελευταία αυτή τον Οκτώβριο για το Κύπελλο όταν έχασε με 2-0 .
Έχει καταφέρει να νικήσει μία φορά την Μπενφίκα το 2015 με 1-0 εντός έδρας ενώ έχι πάρει και μία ισοπαλία το 2013 με 2-2 εκτός έδρας . Στα υπόλοιπα 14 ματς ματς έχει ηττηθεί
Πρόταση : Over