ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Γερμανίας: Μπάγερν Μονάχου- Χόφενχαϊμ

Α΄ Γερμανίας: Μπάγερν Μονάχου- Χόφενχαϊμ
Spread the love

Στην υπερσύχρονη Allianz Arena η Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Παρασκευής υποδέχεται την Χόφενχαϊμ με μοναδικό στόχο να ξεκινήσει νικηφόρα το 2024 και να πλησιάσει την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν στον έναν βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το κλίμα στις εξέδρες δεν θα είναι εορταστικό αλλά έντονα συγκινησιακό αφού όλη η φίλαθλη Γερμανία και ειδικά ο οργανισμός της Μπάγερν Μονάχου θρηνούν την απώλεια του “Κάιζερ” Φράνς Μπέκενμπάουερ ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από λίγες ημέρες αλλά παραμένει το μεγάλο σύμβολο για τους Βαυαρούς και ολόκληρο το Γερμανικό ποδόσφαιρο. Η επίσημη επιμνημόσυνη δέηση θα λάβει χώρα στις 19/01 αλλά νωρίτερα οι οπαδοί της Μπάγερν αλλά και της Χοφενχάιμ θα έχουν την ευκαιρία να τιμήσουν την μνήμη του ενός εκ των τριών μόλις ανδρών που έχουν καταφέρει να κατακτήσουν Μουντιάλ και σαν ποδοσφαιριστές αλλά και σαν προπονητές.

Η Μπάγερν θέλει την νίκη για να ασκήσει πίεση στην πρωτοπόρο Λεβερκούζεν του Τσάβι Αλόνσο και εάν επικρατήσει της Χόφενχαίμ θα φτάσει τις τρεις διαδοχικές νίκες έχοντας επικρατήσει νωρίτερα στο φινάλε του 2023 τόσο της Στουτγάρδης όσο και της Βόλσφμπουργκ.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει μόλις σε έναν από τους οχτώ πιο πρόσφατους αγώνες τους στο φινάλε του 2023.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους πριν την διακοπή έφεραν 3-3 με την Ντάρμσταντ η εικόνα του οποίου αγώνα ήταν και η σύνοψη της γενικότερης εικόνα στην φετινή σεζόν για την ομάδα του Αμερικανού προπονητή Πελεγκρίνο Ματαράτζο.

Δηλαδή με επιθετικές αρετές και μια δεδομένη ευκολία στο σκοράρισμα αλλά συνάμα και πολλά λάθη και ολιγωρίες στα μετόπισθεν.

Προϊστορία: Το αντίστοιχο περσινό ματς είχε λήξει 1-1 στο Μόναχο αλλά συνολικά η Μπάγερν αριθμεί 20 νίκες έναντι μόλις τεσσάρων της Χόφενχαιμ σε σύνολο 31 αγώνων.

* Οι Βαυαροί έχουν κερδίσει στα 8/9 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και έχουν φέρει Over 2,5 στα 18/19 τελευταία στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα η Χόφενχαιμ έχει σκοράρει και στα 16 φετινά της παιχνίδια στην κατηγορία.

Σε combo εδώ ο Άσος με Goal σε τιμές διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Goal

(Visited 644 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x