ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Μπέρνλι- Λούτον

Πρέμιερ Λιγκ: Μπέρνλι- Λούτον
Spread the love

Στο Turf Moor η Μπέρνλι υποδέχεται την Λούτον στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής στην κατηγορία και είναι ένα ντέρμπι ουραγών όπως θα διαπιστώσει κάποιος ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά στην βαθμολογία.

Η ομάδα του Βιντσέντ Κομπανί προέρχεται από την ήττα- αποκλεισμό που γνώρισε από την Τότεναμ (1-0) στο Βόρειο Λονδίνο για το FA Cup συμπληρώνοντας έτσι τρεις διαδοχικές ήττες και τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Και αν ο πρόωρος αποκλεισμός από τους σπερς δεν στοίχισε πολύ για τους Clarets που δεν έχουν βέβαια βλέψεις για το Κύπελλο αφού ο πρωταρχικός τους στόχος είναι να μείνουν στην κατηγορία. Δεδομένα τα τελευταία τους παιχνίδια τα παλεύουν αφού είναι χαρακτηριστικό πως και στις τρεις πιο πρόσφατες ήττες τους έχασαν οριακά και συνήθως με γκολ στο φινάλε των αγώνων τους.

Πάντως εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και εάν χάσουν από την Λούτον κινδυνεύουν να φτάσουν σε ένα ανεπιθύμητο ρεκόρ με 10/11 στα πρώτα αντίστοιχα εντός έδρας παιχνίδια τους από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως αντίστοιχο ρεκόρ έχει μόνο η Νιούπορτ από την σεζόν 1970/71.

Η Λούτον θα χρειαστεί να παίξει επαναληπτικό και μάλιστα εκτός έδρας με την Μπόλτον για να δει εάν θα συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου.

Παρά το γεγονός πως είχε 63% κατοχή και 18 σουτ στο τέρμα εντούτοις “κόλλησαν” στο 0-0 απέναντι στην Trotters και θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους σε ρεβάνς.

Στο πρωτάθλημα θα ψάξουν την 3η νίκη τους στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους , μετά τις επιτυχίες επί της Νιουκάστλ και της Σέφιλντ.Γ , έχοντας ήδη καταφέρει να “σκαρφαλώσουν” πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Έχει κάνει πολλές “κηδείες” στην “παρθενική” της σεζόν στα μεγάλα σαλόνια απέναντι σε “μεγάλους” αλλά ακόμη ψάχνει και το πρώτο της 2ιπλό από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Προϊστορία: Η Μπέρνλι αριθμεί τρεις διαδοχικές ισοπαλίες εντός έδρας απέναντι στην Λούτον σε όλες τις διοργανώσεις.

* Περιμένω ένα κλειστό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες για αυτό και σκέφτομαι σοβαρά να ρισκάρω με μια πιθανή ισοπαλία εδώ με βάση και την πρόσφατη παράδοση των δυο ομάδων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

(Visited 651 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x