ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ισπανίας: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ
Spread the love

Απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθεί η Ατλέτικο στο ντέρμπι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι Μαδριλένοι της Ρεάλ πήγαν στη Σαουδική Αραβία με έναν σκοπό. Να κατακτήσουν το SuperCopa Ισπανίας. Επικράτησαν στον ημιτελικό της Ατλέτικο με 5-3 στην παράταση, ενώ στον τελικό της διοργάνωσης ισοπέδωσαν την Μπαρτσελόνα με το επιβλητικό 4-1.

Έτσι έφτασε τα 21 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις κι επιστρέφει στο γήπεδο, όπου έχασε για τελευταία φορά.

Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, να μοιράσει τον χρόνο αλλά και να ξεκουράσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές .

Ο Αντσελότι σκέφτεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόος και στη θέση τους να τοποθετήσει τους Ορελιέν Τσουαμενί και Εντουάρντ Καμαβινγκά.

Τραυματίες οι Κουρτουά, Αλάμπα, Μιλιτάο και Βάσκεθ . Βασικός τερματοφύλακας ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινήσει ο Λούμιν.

Η Ατλέτικο δεν έχει λιγότερα προβλήματα αλλά θέλει να κάνει ότι και στο πρωτάθλημα να νικήσει την Ρεάλ

Ο Βίτσελ επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας, Μολίνα ή Γιορέντε δεξιά με τον Σαούλ να διεκδικεί θέση στα χαφ, ενώ αριστερά ένας εκ των Λίνο ή Ρικέλμε.

Οι τραυματίες Βιτόλο και Λεμάρ καθώς και ο Ρεϊνίλντο που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Μοζαμβίκης θα απουσιάσουν από το Μαδριλένικο ντέρμπι. Αμφίβολος είναι ο Ντεπάι.

Αμφότερες κοντράρονται για τρίτη φορά στη σεζόν, μετρώντας από μία νίκη η καθεμιά. Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει αήττητη εντός έδρας και λογικά θα βάλει σε δυσκολίες τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία στηρίζεται στις ατομικές ικανότητες των παικτών της. Θα είναι κλειστό ματς, με πιθανή την ισοπαλία.

Πρώτη φορά έπαιξαν για το κύπελλο το 1950.

Αυτή θα είναι η 34η φορά που θα παίξουν για το Κύπελλο και η 5η για την ίδια διοργάνωση τα τελυταία 24 χρόνια με την Ρεάλ να εχει προκριθεί 4 φορές και Ατλέτικο μόλις μία

Πρόταση: Χ

(Visited 289 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x