ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης

La Liga: Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης
Spread the love

Η Γρανάδα πάλεψε το ματς με την Μπέτις αλλά στο τέλος λύγισε όπως και η Ατλέτικο στου Σούπερ Καπ κόντρα στη Ρεάλ υπέκυψε στην παράταση .

Η Γρανάδα με μία νίκη και 3 ήττες σε 4 ματς δεν μπόρεσε να βγει από το τέλμα των ουραγών και είναι προτελευταία με 11 βαθμούς και 5 βαθμούς μακριά από την σωτηρία . Μετρά 2 νίκες – 4 ισοπαλίες και 13 ήττες ενώ έχει πετύχει 22 γκολ και έχει δεχθεί 41 έχοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα .

Από την άλλη η Ατλέτικο στην Σαουδική Αραβία δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του Σούπερ Καπ αφού ηττήθηκε από την Ρεάλ σε ένα συναρπαστικό ματς στην παράταση με 5-3.

Βρίσκεται την 5η θέση του πρωταθλήματος με 38 βαθμούς αλλά και με ματς λιγότερο . Βέβαια οι ήττες από την Χιρόνα και την Μπιλμπάο αλλά και η ισοπαλία με την Χετάφε την έχουν κάνει να χάσει έδαφος Μετρά 12 νίκες – 2 ισοπαλίες ( τις λιγότερες στην κατηγορία ) και 5 ήττες Έχει πετύχει 39 γκολ με την τρίτη καλύτερη επίθεση και με ματς λιγότερο ενώ έχει δεχθεί 23 γκολ .

Στην παράδοση του ματς η Ατλέτικο νίκησε φέτος την Γρανάδα εντός με 3-1 αλλά την περίοδο 2021-22 η Γρανάδα νίκησε εντός έδρας την Ατλέτικο με 2-1 και πήρε ισοπαλία εκτός με 0-0 . Την περίοδο 2020-21 η Ατλέτικο νίκησε δύο φορές την Γρανάδα με 2-1 και 6-1

Πρόταση : Over 

(Visited 497 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x