ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Επαναληπτικός Ημιτελικός League Cup : Φούλαμ- Λίβερπουλ

Επαναληπτικός Ημιτελικός League Cup : Φούλαμ- Λίβερπουλ
Spread the love

Στο Craven Cottage η Φούλαμ υποδέχεται την Λίβερπουλ στον 2ο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης με τον αποψινό νικητή να κλείνει ραντεβού με την Τσέλσι στον τελικό του Γουέμπλευ τον επόμενο μήνα.

Οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν πριν από δυο εβδομάδες στο Anfield με 2-1 και καλούνται απόψε μπροστά στο κοινό τους να ανατρέψουν της εις βάρος τους κατάσταση για να βρεθούν στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Αν η Φούλαμ τα καταφέρει θα γίνει η 37 (!) διαφορετική ομάδα που θα έχει αγωνιστεί σε τελικό στο EFL στην ιστορία του θεσμού.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως μόνο το 25% των ομάδων που υπέστησαν ήττα στον πρώτο ημιτελικό κατάφεραν και πήραν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα του Μάρκο Σίλβα παίρνει κουράγιο ενόψει της αποψινής ρεβάνς από την δύναμη της έδρα τους αφού αριθμούν ήδη μπροστά στο κοινό τους 5/6 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις των πιο πρόσφατων αγώνων τους.

Η Λίβερπουλ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Μπρέντφορντ την Κυριακή το απόγευμα αφού κέρδισε τις “μέλισσες” μπροστά στο κοινό τους με 4-0 πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στην επανάληψη και με απόντα τον λαβωμένο Μο Σαλάχ ο οποίος βρίσκεται με την Αίγυπτο στο Κόπα Άφρικα.

Η ομάδα του Κλοπ έχει “χτίσει” μια διαφορά στο +5 από τους διώκτες της στην κορυφή της βαθμολογία στην Premier League ενώ τρέχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ που την θέλει να έχει προκριθεί στον τελικό του League Cup στις 8/9 περιπτώσεις στις οποίες κέρδισε στον πρώτο ημιτελικό.

Μόνο η Μίντλεσμπρο την σεζόν 1997/98 αρνήθηκε στους ρεντς την θέση στον τελικό με τις υπάρχουσες συνθήκες και στόχος απόψε είναι η 14η συμμετοχή τους στο Γουέμπλευ αφού στην τρέχουσα σεζόν κυνηγούν στην παρούσα φάση και τα 4 τρόπαια.

Προϊστορία: Ισόπαλα έχουν λήξει τα δυο πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια στο Λονδίνο με 1-1 και 2-2.

* Με φόρα έρχεται η Λίβερπουλ αλλά σε μια έδρα που τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται απέναντι σε μια Φούλαμ που αριθμεί 5/8 ήττες στα τελευταία της παιχνίδια αλλά έχει μεγάλο κίνητρο να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αναμένω ένα ανοιχτό ματς και θα ποντάρω στα πάνω από δυο τέρματα εδώ σε απόδοση 1,65.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 387 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x