ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Σουπερλιγκα: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Σουπερλιγκα: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Spread the love

Στη Λεωφόρο το κλασικό …κλάσικο μετάξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι προ των πυλών.

Οι “Πράσινοι υποδέχονται τους “ερυθρόλευκους”  ύστερα απο την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με το 0-2 απέναντι στον Ατρόμητο .Εξαιρετική η εμφάνιση για την ομάδα οτυ Τερίμ που δεν  έδωσε αγωνιστικά δικαιώματα απέναντι στον Ατρόμητο που κλείστηκε πίσω και το πλήρωσε.

Στο Πρωτάθλημα έπεσε απο την κορυφή αλλά και την πρώτη δυάδα μετά την ήττα απο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1.  Βέρμπιτς-Βαγιαννίδης ,Ιωαννίδης και Σπόραρ είναι εκτός ,επιστρέφει   ο Χουάνκαρ.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, έχει κάνει τρείς σερί νίκες,απέναντι σε Κηφισιά και Αρη εκτός έδρας, ενώ  επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη.  Ροντινέι -Αλεξανδρόπουλος παίζουν κανονικά ενώ εκτός είναι οι Ζέλσον και  Ρέτσος  λόγω τραυματισμού. Στην ενδεκάδα θα είναι βασικοί απο τους νέους οι Ναβάρο-Κάρμο-Ορτα ενώ πάιζεται μία θέση ανάμεσα σε Τσικίνιο και Αλεξανδρόπουλο.

Προϊστορία: 3-4-2, πέρσι 1-1, 2-0 .Φέτος στο Κύποελλο ,1-1 στη Λεωφόρο και 0-0 στο Καραϊσκάκη.

Εκτίμηση: Σε ένα ματς λεπομερειών  δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ . Αρα τα 2-3 τέρματα παίζουν πολύ.  Σε ένα bet builder  το να χρεωθούν κάρτα οι Τσέριν-Εσε -Ροντινέι ,Κώτσιρας παίζει πολύ ,ενώ σαν σκόρερ οι επιλογές Γερεμέγεφ ,Τσέριν -Μασούρα-Φορτούνη είναι καλές. Παράλληλα το Χ ημίχρονο μοιάζει safe.

 

(Visited 631 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x