ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Πλίμουθ- Λιντς

FA Cup Αγγλίας: Πλίμουθ- Λιντς
Spread the love

Στο Home Park η Πλίμουθ υποδέχεται την Λιντς στην ρεβάνς του 1-1 από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες στο Elland Road.

Με βάση την εικόνα εκείνου του αγώνα και τις ευκαιρίες που είχαν τα “παγόνια” η αλήθεια είναι πως άξιζε η Λιντς την νίκη αλλά δεν την πήρε και έτσι αναγκάστηκε σε ένα μακρινό ταξίδι και έναν επιπλέον αγώνα μεσοβδόμαδα σε ένα ήδη βεβαρυμένο πρόγραμμα.

Οι “προσκυνητές” θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να προκριθούν στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2006/07 έχοντας από τότε αποκλειστεί ήδη τρεις φορές από τον 4ο γύρο του θεσμού.

Στην τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα είναι στην 15η θέση με συγκομιδή 36β σε 29 παιχνίδια και πρωταρχικό στόχο μια άνετη παραμονή.

Την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν με 1-0 στο Liberty Stadium της Σουόνσι με 0-1 και έτσι επέκτειναν το αήττητο σερί τους στα έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αν δε πάμε πιο πίσω θα δούμε πως στα τελευταία δέκα έχουν ηττηθεί μόνο από την Σάουθαμπτον (2-1) εκτός έδρας.

Τα “παγόνια” επίσης βρίσκονται σε καλό φεγγάρι αφού το πρόσφατο 1-0 επί της Μπρίστολ Σίτι εκτός έδρας ήταν η 5η διαδοχική νίκη για την ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε που έφερε την Λιντς σε απόσταση βολής από την 2η Σαουθάμπτον και την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Επίσης στην πρόσφατη αυτή νίκη τους απέναντι στους Robins κατέγραψαν μηδέν παθητικό για 5η φορά στα τελευταία εφτά παιχνίδια τους.

Επιπλέον σε επαναληπτικό αγώνα για τον 4ο γύρο του θεσμού έχουν αποκλειστεί στο πρόσφατο παρελθόν μόλις μια φορά στις τέσσερις πιο πρόσφατες τέτοιες περιπτώσεις.

Προϊστορία: Η Λιντς πηγαίνει στο Home Park με ένα αήττητο σερί 10 αγώνων το οποίο έχει να προασπίσει. Η τελευταία νίκη για τον “πράσινο στρατό” ήλθε την σεζόν 1988/89 απέναντι στα “παγόνια”.

* Όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι η Λιντς θα κερδίσει και θα προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Κρατάω μόνο το Over 2,5 αφού η Πλιμουθ έχει σκοράρει τρία γκολ ανά 90λεπτο (!) στα 7/10 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της και η Λιντς εφτά γκολ στις τρεις τελευταίες “εξορμήσεις” της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 337 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x