ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Αλιάνσα  – Ντεπορτίβο Περέιρα

Κολομβία: Αλιάνσα  – Ντεπορτίβο Περέιρα
Spread the love

Με στόχο το πρώτο εντός έδρας τρίποντο στο φετινό Απερτούρα η Αλιάνσα, η οποία έσπασε το ρόδι την προηγούμενη αγωνιστική με το «διπλό» κόντρα στην Ενβιγκάδο και η οποία φιλοξενεί τη Ντεπορτίβο Περέιρα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό.

Επικράτηση με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική στo Ενβιγκάδο, με την Αλιάνσα να πανηγυρίζει το πρώτο της «διπλό» και να σπάει ταυτόχρονα το ρόδι στο φετινό Απερτούρα. Χωρίς νίκη πάντως εντός έδρας, καθώς έμεινε στο 3-3 με τη Ντεπορτίβο Κάλι και ηττήθηκε 0-1 από την πρωταθλήτρια Τζούνιορ. Με παίκτη λιγότερο η Αλιάνσα στο ματς στο Ενβιγκάδο στο τριάντα έξι, ενώ πίσω στο σκορ στο εξηκοστό δεύτερο λεπτό. Παρ’ όλα αυτά, άμεση η «απάντηση» της, με το 1-1 στο εξήντα επτά με κοντινό βολέ του Μπατάγια, με την ανατροπή να έρχεται στο εβδομηκοστό έκτο λεπτό, με ένα εντός περιοχής, διαγώνιο πλασέ του Ρεντερία.

Στην αντίπερα όχθη, δύο συνεχόμενες νίκες για την Περέιρα, με το 2-1 αρχικά στο «Ιντεπεντένσια» της Τούνχα σε βάρος της τοπικής Τσικό να είναι το πρώτο της «διπλό» στο Απερτούρα, ενώ 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Φορταλέζα, σπάζοντας το ρόδι στο γήπεδο της. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Φορταλέζα, με την Περέιρα όμως να έχει την ουσία και να είναι πιο αποτελεσματική, ανοίγοντας το σκορ στο σαράντα πέντε, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι και είχαν περισσότερες φάσεις. Ίδια περίπου η εικόνα του ματς και στην επανάληψη, με την Φορταλέζα να έχει περισσότερες ευκαιρίες και την Περέιρα να την «τιμωρεί» με το 2-0 του ογδοηκοστού δεύτερου λεπτού, με την κοντινή κεφαλιά του Αργεντινού επιθετικού Λενσίνα.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Αλιάνσα και δύο ισοπαλίες, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Περέιρα.

Δεδομένο πως η Αλιάνσα θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει το πρώτο της εντός έδρας τρίποντο, με το οποίο μάλιστα θα αποκτήσει περισσότερο αέρα από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Παρ’ όλα αυτά, πολύ σκληρή γενικότερα ως ομάδα και κυνική το τελευταίο διάστημα η Περέιρα, που θα θέλει από την πλευρά της να εκμεταλλευτεί το momentum και με ένα θετικό αποτέλεσμα να διατηρηθεί στην πρώτη οκτάδα και σε τροχιά πλέι οφ.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.071 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x