ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Serie A

Α΄ Ιταλίας: Γιουβέντους – Ουντινέζε

Α΄ Ιταλίας: Γιουβέντους – Ουντινέζε
Spread the love

Η Γιουβέντους δεν έχει φέτος Ευρώπη και έχει την άνεση να τα δίνει όλα στο πρωτάθλημα. Παρά το πλεονέκτημα αυτό, την περασμένη αγωνιστική χάνοντας με 1-0 από την Ιντερ στο ντέρμπι κορυφής, έμεινε στο -7 από την πρώτη θέση κι έτσι το πρωτάθλημα έχει δυσκολέψει. Η ηττα ηρθε με το αυτογκόλ του Γκάτι στοι πρώτο ημίχρονο, ενός παίκτη που έδωσε πρόσφατα βαθμούς με τα γκολ που είχε πετύχει .

Ο προπονητής της “Μεγαλης Κυρίας” Μαξ Αλέγκρι ειδε την ομάδα του να ηττάται στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τις 23 Σεπτεμβριου που είχε χάσει 4-2 εκτος εδρας απο τη Σασουόλο που ήταν και η πρώτη φετινή ήττα στη Serie A. Πάντως η διαφορά από τη κορυφή είχε αυξηθει και την αμεσως προηγούμενη αγωνιστική οπου ερθει το …αναπάντεχο 1-1 με την Εμπολι!

Οσο για τη φιλοξενούμενη Ουντινεζε , θεωρείται η …εξπερτ των ισοπαλιών στο φετινό Καμπιιονάτο. Στα 23 φετινα ματς πρωταθληματος έχει φέρει ισοπαλο αποτελεσμα στα 13 (2-13-8) την ωρα που καμια αλλη ομάδα στην κατηγορία δεν έχει διψήφιο αριθμο ισοπαλιών! Η ομάδα του Γκαμπριελε Τσιόφι βρισκεται ακριθώς πανω στη γραμη του υποβιβασμού. Αγνοεί τη νίκη για τα τελευταία πεντε ματς πρωταθλήματος (0-0 εντος με Μόντσα πρόσφατα, δεν αξιζε κατι παραπανω) στα οποία συγκεντρωσε μολις δύο βαθμούς.

Τελευταιο τρίποντο το 3-0 που ειχε νικησει εντος τη Μπολονια στο τελος του 2023. Αυτή ειναι και η μονη νικη στα 12 προσφατα επίσημα ματς. Μεγάλο προβλημα σε δημιουργια παιχνιδιου και σε αποτελεσματικοτητα. Αν δεν τα καταφερει αποψε, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει …οξυγόνο (βαθμούς) από ένα θεωρητικα πιο ευκολο προγραμμα που ακολουθει (Κάλιαρι, Τζένοα, Σαλερνιτανα – το δεύτερο εκτός εδρας)

Ο στράικερ της Γιουβέντους Ντούσαν Βλάχοβιτς τραμυματιστηκε στην ηττα απο την ιντερ και ειναι απων από το αποψινο ματς, θα τον αντικαταστήσει ο Μιλικ. Θα λείπει επισης κι ο τιμωρημένος ο μπακ Ντανίλο όπως και ο φορ Μόιζε Κεν. Απο την πλευρά της η Ουντινεζε εχει εξω τους Ρομπερτο Περέιρα (καρτες), Εμποσέλε και Μπιγιόλ.

Juventus :Szczesny; Gatti, Bremer, Sandro; Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Yildiz, Milik

Udinese: Okoye; Perez, Giannetti, Kristensen; Ferreira, Lovric, Walace, Samardzic, Zemura; Thauvin; Lucca

Προϊστορία: “Γέρνει” στα …αριστερά με τη Γιουβέντους να διατηρεί μεγάλο ποσοστο εντος εδρας νικων κοντρα στην Ουντινέζε (38-4-7)

ΠΡΟΤΑΣΗ: N/G (σκόρερ Μίλικ)

(Visited 318 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x