Uncategorized

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Τσέλσι
Spread the love

Μίνι Λονδρέζικο ντέρμπι προ των πυλών με την Πάλας να υποδέχεται την Τσέλσι σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι μεν γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη και οι δε φιλοξενούμενοι για να πλησιάσουν τις ευρωπαϊκές θέσεις στον σχετικό πίνακα.

Οι “Αετοί” προέρχονται από την 4αρα που εισέπραξαν από την Μπράιτον εκτός έδρας και έτσι συμπλήρωσαν τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους με αποτέλεσμα να πέσουν στην 15η θέση του πίνακα και πλέον στο + 5 από την 18η Έβερτον με ένα ματς , το αποψινό, στο χέρι.

Κόντρα στους “Γλάρους” έγινε και λάθος εκτίμηση με τον Ολίσε ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για 10 λεπτά μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση λόγω τραυματισμού και αποχώρησε εκ νέου τραυματίας.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει γκρίνια και δυσπιστία στην εξέδρα αναφορικά με τον Ρόι Χόντγκτσον και λόγω και της προχωρημένης ηλικίας του αφού έχει μπει στο 76ο χρόνο αλλά από την στιγμή που η διοίκηση δεν βρίσκει άλλον διαθέσιμο στην παρούσα φάση δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξει κάτι.

Οι μπλε πέτυχαν μεγάλη πρόκριση στον 5ο γύρο του FA Cup καθώς επικράτησαν με 3-1 της Άστον Βίλα μέσα στο Villa Park το μέχρι πρότινος “απόρθητο κάστρο” της.

Η ομάδα του Ποτσετίνο τέλος του μήνα απέναντι στην Λίβερπουλ θα διεκδικήσει στον τελικό του EFL το συγκεκριμένο τρόπαιο ενώ η έξοδος στην Ευρώπη μέσο του πρωταθλήματος δεν έχει κλείσει ακόμη παρά το γεγονός πως στην παρούσα φάση βρίσκονται στην 11η θέση. Το απουσιολόγιο του Αργεντινού τεχνικού παραμένει γεμάτο αφού οι: Φοφανά, Τζέιμς, Κουκουρέλια, Τσάλομπαχ και Σάντσες είναι εκτός δράσης.

Προϊστορία: Η Τσέλσι έχει κερδίσει και στα 12 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια της Κρίσταλ Πάλας και μένει να δούμε εάν το 13άρι θα είναι τυχερό ή γρουσούζικο για την ομάδα του Ποτσετίνο.

* Οι μπλε προέρχονται από μια σπουδαία πρόκριση στο FA Cup με ένα εμφατικό διπλό στο Villa Park επί της Άστον Βίλα και έχουν “χτίσει” ξανά την αυτοπεποίθηση τους μετά τις δυο back to back 4αρες που δέχτηκαν από Λίβερπουλ και Γουλβς.

Οι γηπεδούχοι , απεναντίας, καλούνται να διαχειριστούν την κάκιστη εμφάνιση και τα 4 γκολ που δέχτηκαν από την Μπράιτον στο Essex ενώ την ίδια ώρα οι: Ολίσε/ Έζε είναι ιδιαίτερα αμφίβολοι. Καταλήγω στο combo του 2ιπλου με το goal σε απόδοση 3,40! Μην ξεχνάμε πως οι μπλε έχουν δεχτεί γκολ στα 10 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Goal

(Visited 402 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x