Europa League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουρόπα Λιγκ: Μίλαν- Ρεν

Γιουρόπα Λιγκ: Μίλαν- Ρεν
Spread the love

Στο Μιλάνο η Μίλαν υποδέχεται την Ρεν σε ένα ζευγάρι που έχει φαβορί και αυτό είναι οι ροσονέρι αλλά από την πλευρά τους οι Γάλλοι όντας σε μεγάλη φόρμα καιροφυλακτούν για να κάνουν την έκπληξη.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν κατάφερε νωρίτερα στην σεζόν να προκριθεί από το “Γκρουπ του θανάτου” στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε Ντόρτμουντ, Παρί και Νιουκάστλ και τερματίζοντας 3η πίσω από την ομάδα της Βεστφαλίας και τους Παριζιάνους συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα εννέα παιχνίδια εκ των οποίων οι εφτά είναι νίκες και η πιο πρόσφατη το 1-0 επί της Νάπολι την περασμένη αγωνιστική με αποτέλεσμα να είναι στην 3η θέση , στο -8 από την πρωτοπόρο συμπολίτισσα της Ίντερ και στο -1 από την 2η Γιουβέντους.

Δείχνει πως θα καταφέρει εύκολα να κερδίσει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου μέσο του πρωταθλήματος αλλά δεν την αφήνει αδιάφορη η διάκριση στο Γιουρόπα το οποίο δεν έχει κατακτήσει ποτέ στην ιστορία της αν και αριθμεί ήδη εφτά Πρωταθλητριών/ Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι: Καλάμπρια, Καλούλου, Τομόρι και ο Μπενασέρ παραμένουν εκτός δράσης.

Λογικά θα δούμε το κλασικό “4-2-3-1” με τους: Λεάο, Λόφτους Τσικ, Πούλισιτς και τον Ζιρού ως επιθετικό “καρέ”.

Οι Γάλλοι ταξίδεψαν στο Μιλάνο με πολύ καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση εξαιτίας του καλού σερί που έχουν πετύχει μέχρι τώρα και αυτό μεταφράζεται σε εφτά διαδοχικές νίκες από την Πρωτοχρονιά αν συνυπολογιστεί και η επιτυχία στην διαδικασία των πέναλτι επί της Μαρσέιγ στο Κύπελλο.

Εκτός από το ευρύ 6-1 επί της Σοσο για τον ίδιο θεσμό που σφράγισε το εισιτήριο της για τα προημιτελικά η Ρεν κέρδισε την Λυόν εκτός έδρας με 3-2 ενώ η πιο πρόσφατη επιτυχία της ήταν το 1-0 επί της Χάβρης εκτός έδρας για το πρωτάθλημα που την ανέβασε στην 7η θέση και στο -4 από την Λιλ και την Λανς.

Προϊστορία: Οι δυο τους δεν έχουν έλθει αντιμέτωπες ποτέ στο παρελθόν στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Τα 5/6 πιο πρόσφατα ματς της Μίλαν και τα 4/5 της Ρεν αντίστοιχα σε όλες τις διοργανώσεις έχουν λήξει όλες με Goal. Μην ξεχνάμε πως εκτός από το πρόσφατο 1-0 επί της Νάπολι η Μίλαν στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια της δεν έχει κρατήσει clean sheet όπως και η Ρεν στα δικά της ματς επίσης. Στο 1,80 η σχετική απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 568 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x