ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Europa Conference League

Play off Conference League: Oλυμπιακός-Φερεντσβάρος

Play off Conference League:  Oλυμπιακός-Φερεντσβάρος
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός φιλοξενει τη Φερεντσβάρος στο πρώτο αγώνα …Play in του Κόνφερενς Λιγκ .

Οι ¨Ερυθρόλευκοι” με τον Μεντιλίμπαρ να είναι ο τρίτος προπονητής φέτος στην άκρη του πάγκου μπαίνουν με αισιοδοξία για την πρόκριση αλλά και για ένα νέο ξεκίνημα . Οντας στο -7 στο Πρωτάθλημα και κάνοντας …Survivor στον όμιλο του Γιουρόπα, απέναντι σε Φράιμπουργκ -Γουέσετ Χαμ και Τόπολα,για το Γιουρόπα Λιγκ οι Πειραιώτες ψάχνουν την αναγέννηση  τους  αλλά και μία γλυκιά εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους το μακρινό 1996.

Ο Μεντιλίμπαρ, που είδε την ομάδα του  να κερδίζει 4-0 τον ΟΦΗ, καθήμενος στα επίσημα παίρνει τη μπαγκέτα και επιλέγει το 4-2-3-1 με ορθολογικές κινήσεις ..Φορτούνης 10άρι και στά άκρα οι Ποντένσε-Μασούρας. Φορ ο Ελ Κααμπί, ενώ  με τον Ρέτσο οχι έτοιμο ο Ντόη θα είναι δίπλα στον Κάρμο. Τσικίνιο-Εσε στη μεσαία γραμμή και Ορτέγα -Ροντινέι με Πασχαλάκη κίπερ.

Η Φερεντσβάρος  είναι στο -1 , στο εγχώριο Πρωτάθλημα απο την Πέκσι ενώ   στο Κόνφερενς και σε όμιλο με Γκενκ -Τσουκαρίτσκι -Φιορεντίνα τερμάτισε δεύτερη πίσω απο τους ιταλούς έχοντας 2-4–ο με τις δύο νίκες να είναι επί των Σέρβων. Ο  Ντέγιαν Στάνκοβιτς  είδε την ομάδα του να κάνει τρείς νίκες στην επανέναρξη του Πρωτσαθλήματος, όλες στο γκολ γκολ και over, ενώ ο φορ Βάργκα μετράει 22 γκολ με 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις πετώντας φωτιές. Εκτός ευρωπαικής λίστας , ο μέσος Λόντσαρ που …δεν χώραγε στην τριάδα.

Προϊστορία: Το 1996 , η Φερεντσβάρος, για το Ουέφα,νίκησε στην Ουγγαρία με 3-1 ,ενώ στο Καραϊσκαή η ρεβάνς έληξε 2-2.

Εκτίμηση: Oμάδες με επιθετικές αρετές αλλά και θέματα πίσω.. Λογικά θα προσπαθήσουν να είναι προσεκτικές. Θα επιλέξω το Χ ημίχρονο, πιθανούς σκόρερ Μασούρα-Βάργκα /Οver 9.5 κόρνερ.

(Visited 451 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x