ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Superleague: ΟΦΗ-Πανσερραϊκός

Superleague: ΟΦΗ-Πανσερραϊκός
Spread the love

Στην Κρήτη  διεξάγεται ένα ματς όπου όποιος χάσει μπαίνει σε μπελάδες.

 

Οι γηπεδούχοι ,στο ντεμπούτο του Δέλλα στον πάγκο τους,  μετρούν μία νίκη σε εννέα ματς σε όλες τις διογανώσεις και τρεις σερί ήττες στην Ελληνική λίγκα  με παθητικό εννιά γκολ και υπερ μόλις ένα . Ως γνωστόν, ο Πεπε Μελ αποχώρησε μετά  το 4-0 απο τον Ολυμπιακό. Αγωνιστικά , ο μέσος Μεγιάδο και ο αμυντικός Μπρεσάν είναι εκτός, στον αντίποδα επιστρέφουν οι Λαμπρόπουλος-Τποράλ και Λουκάο για τον ΟΦΗ που εντός έδρας έχει 1-3-4 στα τελευταία ματς.

Οι Σέρρες, απο την άλλη,  προέρχονται απο την ήττα με τον Παναθηναϊκό ,σε ένα απο τα χειρότερα παιχνίδια της ομάδας του Γκαρσία. Ηττα που ήταν η πρώτη μετά από πέντε ματς αήττητου(2-3-0). Εκτός ο φορ Μπετανκόρ, επιστρέφουν οι Πηλέας και Δεληγιαννίδης για την φιλοξενούμενη ομάδα  που εκτός έδρας  έχει δύο σερί νίκες απέναντι σε Λαμία και ΠΑΣ με το ίδιο σκορ (0-2).

Προϊστορία: Απο το 2010 και για τη Σούπερλιγκ 2 όπου καταγράφεται η τελευταία νίκη του Πανσερραϊκού, ο ΟΦΗ έχει τρείς νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Με 20 βαθμούς έναντι 23 των Σερρών, ο ΟΦΗ έχει το “πρέπει”

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ  

(Visited 399 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x