ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Τριάδα απο την μεσοβδόμαδη Λιγκ 1 με ένα φαβορί και λογικά ειδικά

Κέμπριτζ-Μπόλτον

Tρομερή εμφάνιση για την Κέμπρτιτζ απέναντι στην Καρλάιλ με το απόλυτα επιβλητικό 0-4. Πρώτη νίκη μετά από δύο ήττες κόντρα σε Τσέλτεναμ και Πόρτσμουθ για τους “Πανεπιστημιακούς” που ψάχνουν  τη γρήγορη σωτηρία όντας στο +5 από την   επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας  έχει 4-1-3 στα πιο πρόσφατα.

Η Μπόλτον, απο την άλλη,  μπορεί να μετρά 7-3-1 στα τελευταία 10 παιχνίδια αλλά οι τρείς ισοπαλίες, οι  δύο εντός, για τους “Τρότερς” τους έχουν  φέρει  στο -3 απο την πρώτη δυάδα. Εκτός έδρας έχει 3-2-2 στα πιο πρόσφατα.

Προϊστορία: 1-2-0 η προϊστορία, όλα στα λίγα γκολ.

Εκτίμηση: Αμφότερες ψάχνουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.  Η λογική μιλάει για προσεκτικές ομάδες αλλά στη Λιγκ 1 και τις μικρές κατηγορίες τα πάντα είναι ανοικτά

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Oξφορντ-Νορθάμπτον

Με 1-4-2 στα τελευταία επτά παιχνίδια η Οξφορντ παραμένει σε τροχιά πλέι οφ, όντας 6η, μιας και οι ομάδες που είναι από πάνω της δεν ξεφεύγουν αλλά ούτε και οι ομάδες από την  7η θέση  και κάτω δεν κάνουν κάτι φοβερό .  Μετρά 1-4-0 στα τελευταία πέντε παιχνίδια ,ενώ εντός έδρας μετρά 3-2-2 στα τελευταία ματς.

Η Νορθάμπτον ,από την άλλη, μετά απο τρεις ήττες και μία ισοπαλία, νίκησε τη Μπρίστολ Ρόβερς με 3-1.  Μετρά 3-1-6 στις πιο πρόσφατες εξόδους της με ισάριθμα over και τρία σερί over 3.5. Οντας 11η και στο -12 απο την  6η θέση  δύσκολα θα πάει για κάτι παραπάνω..

Προϊστορία: 5-1-5  με  ένα άσο και δύο διπλά με τρία σερί over

Eκτίμηση: Η Οξφορντ δεν κερδίζει εντός έδρας, ενώ η Νορθάμπτον μοιάζει απελευθερωμένη .

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver  2.5

 

Ρέντιγκ-Πόρτ Βέιλ

Aν εξαιρέσουμε το 4-1 από την Πόρτσμουθ ,το Σάββατο, η Ρέντιγκ έχει βελτιώσει την άμυνα της  και έχοντας γίνει κυνική στην επίθεση   έχει χτίσει ένα δυνατό σερί  με 3-3-1  που την έχει ανεβάσει   στη βαθμολογία και μάλιστα πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη.  Μάλιστα έχει και 4-2-0  εντός έδρας .

Από την άλλη , η Βέιλ  έχει 7 ματς χωρίς νίκη (0-2-5) ,έχοντας άθλια άμυνα  η οποία στο κακό της διάστημα, έχει παθητικό 15 γκολ. Και μπορεί να βελτιώθηκε επιθετικά αλλά δεν κερδίζει και κάπως έτσι έχει πέσει κάτω απο την ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα έχει 1-3-6 εκτός έδρας με τρείς σερί ήττες.

Προϊστορία:   2-2-3 ,με δύο σερί άσους

Εκτίμηση: Το μομέντουμ μιλάει για  άσο  και ίσως επαγγελματικό …Οσοι φοβούντια σημεία ,τα 2-3 τέρματα είναι λογική προσέγγιση .

(Visited 407 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x