ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Φράιμπουργκ- Λανς

Γιουρόπα Λιγκ: Φράιμπουργκ- Λανς
Spread the love

Η Φράιμπουργκ έχει ένα προβάδισμα πρόκρισης απόψε απέναντι στην Λανς αφού κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο Φελίξ Μπολάρ πριν από μια εβδομάδα.

Μην ξεχνάμε πως οι Γερμανοί με το 0-0 που απέσπασαν στην Γαλλία διέκοψαν και ένα αρνητικό σερί 3 αγώνων που είχαν φτάσει νωρίτερα χάνοντας διαδοχικά από Βέρντερ Βρέμης ( 1-3), Στουτγάρδη ( 1-3) και Ντόρτμουντ ( 0-3).

Μάλιστα μετά την “λευκή” ισοπαλία που απέσπασε στην Γαλλία έφερε ένα “χορταστικό” 3-3 με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης σε ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ τρεις φορές αλλά άλλες τόσες ισοφάρισε και αυτό το γεγονός από μόνο του φτάνει για να τους δώσει μια καλή αυτοπεποίθηση ενόψει του δύσκολου αποψινού επαναληπτικού.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί πως μπροστά στο κοινό της η ομάδα του Κριστιάν Στράιχ αριθμεί μόλις μια ήττα ( Στουτγάρδη 1-3) στα τελευταία εννέα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν είναι τυχαίο πως κέρδισε με 5-0 τον Ολυμπιακό και την Τόπολα στα δυο τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια στην φάση των ομίλων.

Ωστόσο δεν έχει κερδίσει σε κανένα νοκ άουτ παιχνίδι της από το μακρινό 2001 όταν είχε επιβληθεί της Σέντ Γκάλεν.

Οι Γάλλοι στα Κύπελλα Ευρώπης είναι καθαρά ομάδα έδρας δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως παραμένουν δίχως διπλό εδώ στις 14 “εξορμήσεις” πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” τους.

Μπορεί από την φετινή τους ευρωπαϊκή πορεία και της αμέσως προηγούμενη να έχουν μεσολαβήσει 16 χρόνια αλλά αυτή η διαπίστωση δεν είναι μόνο τωρινή , αφού μετράει φέτος στην φάση των ομίλων μια ισοπαλία στην Ανδαλουσία από την Σεβίλλη (1-1) αλλά και δυο ήττες σε Ολλανδία από την PSV (1-0) και στο Λονδίνο από την Άρσεναλ ( 6-0), αλλά διαχρονική.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι στην 6η θέση αφού πριν το πρόσφατο 1-1 με την Ρεμνς μέτρησε τρεις διαδοχικές νίκες.

Προϊστορία: Το 0-0 πριν από δυο λίγες ημέρες στην Βρετάνη είναι και το μοναδικό τους μεταξύ τους παιχνίδι στην παράδοση.

* Λόγω έδρας θα ρισκάρω σε ένα άκρως ισορροπημένο παιχνίδι να πάρω πρόκριση Φράιμπουργκ εδώ σε απόδοση 1,85.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πρόκριση Φράιμπουργκ

(Visited 476 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x