ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπόρτες Τολίμα – Μπουκαραμάνγκα   

Κολομβία: Ντεπόρτες Τολίμα – Μπουκαραμάνγκα   
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Μανουέλ Μουρίγιο Τόρο», καθώς η Ντεπόρτες Τολίμα ψάχνει το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή του Απερτούρα, την στιγμή πάντως που η 5η στον βαθμολογικό πίνακα Μπουκαραμάνγκα, θα θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα είναι η διαφορά τερμάτων, στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Άδικο, τουλάχιστον βάσει εικόνας, 1-2 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Φορταλέζα, με τη Ντεπόρτες Τολίμα όμως να δίνει την «απάντηση» της με πέντε νίκες και μία ισοπαλία στις έξι αγωνιστικές που ακολούθησαν, όντας πλέον μόνη στην κορυφή, μετά και το πρόσφατο 1-0 στη Μπαρανκίγια σε βάρος της πρωταθλήτριας Τζούνιορ. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στη Μπαρανκίγια, με τη Ντεπόρτες Τολίμα όμως πιο τυχερή, φτάνοντας στο υπέρ της αποτέλεσμα με ένα αυτογκόλ των γηπεδούχων στο τεσσαρακοστό δεύτερο λεπτό.

Κάτι ανάλογο, περνώντας στην άλλη πλευρά και για τη Μπουκαραμάνγκα, η οποία παραμένει αήττητη για έξι συνεχόμενες αγωνιστικές, έχοντας τρεις νίκες, με πιο πρόσφατη το 1-0 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Πάστο και ισάριθμες ισοπαλίες, μετά τη μοναδική της ήττα, το 0-2 της πρεμιέρας στην έδρα της Τζούνιορ. Με σύμμαχο την τύχη πάντως η Μπουκαραμάνγκα στο ματς με τη Ντεπορτίβο Πάστο, καθώς η αντίπαλος της είχε αρκετές ευκαιρίες και την «τιμώρησε» με ένα πέναλτι του στόπερ Ενάο, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Ντεπόρτες Τολίμα, δύο για τη Μπουκαραμάνγκα και τρεις ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μανουέλ Μουρίγιο Τόρο».

Πολύ σκληρή ομάδα και με ρέντα το τελευταίο διάστημα η Μπουκαραμάνγκα, με την πρωτοπόρο Ντεπόρτες Τολίμα όμως όχι μόνο σε καλή κατάσταση, αλλά ικανή να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο στο «σπίτι» της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.002 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x