ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Conference League: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

Conference League: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός
Spread the love

Στη  Groupama Arena, η Φερεντσβάρος κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 1-0.

Οι Ούγγροι  είχαν την  ευκαιρία για  δυνατή προετοιμασία μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη . Η ομάδα του Στάνκοβιτς  δεν έπαιξε με τη Ντιγιοσγκόρι για το Πρωτάθλημα  με τον Σέρβο κόουτς να εστιάζει  την προετοιμασία σε βίντεο με τον πρώτο αγώνα αλλά και στην Τούμπα. Θέλει  ένα γρήγορο γκολ  για να ισοφαρίσει το σκορ και απο κει και πέρα θέλει να βρεί γρήγορους χώρους στο τρανζίσιον.

Θα περιμένει πολλά απο τον Μαρκίνιος(αριστερό εξτρεμ)  αλλά και τον Ζακάριασεν(δεξιά) με τον πρώτο σκόρερ Βάργκα ,στο πρώτο ματς, να είναι εγκλωβισμένος. Δεν αλλάζει το 4-3-3  για την ομάδα που εντός έδρας μετρά 4-2-0 στη διοργάνωση με δύο ισοπαλίες σερί στον όμιλο κόντρα σε Γκενκ και Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2 στα 2 με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο.  Πρώτα νίκησε την Φερεντσβάρος και μετά έκανε διπλό στην Τούμπα απόλυτα επιβλητικό(1-4). Στα αγωνιστικά, ο Βάσκος δεν θα αλλάξει το 4-2-3-1  ωστόσο αναμένεται να αλλάξει  τον αριστερο του μπακ με τον Ορτέγα στον πάγκο και λογικά ένα εκ των Κίνι ή  Ρίτσαρντς αριστερά. Εκτός θα μείνει ο Φορτούνης με Μασούρα-Ποντένσε στα άκρα και Ελ Κααμπί φορ,ενώ στη μεσαία γραμμή ,Εσε -Αλεξανδρόπουλος-Τσικίνιο θα αποτελούν την  τριάδα .

Προϊστορία: Το 1996 , η Φερεντσβάρος νίκησε με 3-1.

Εκτίμηση: Οι Ουγγροι είναι δυνατοί εντός, ο Ολυμπιακός έχει βγάλει αντίδραση και χαρακτήρα

ΠΡΟΤΑΣΗ : 2-3 .Πιθανοί σκόρερ ,Βάργκα-Ποντένσε -Μαρκίνιος-Μασούρας

 

(Visited 574 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x