ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Europa League

Europe League: Καραμπαγκ – Μπράγκα

Europe League:  Καραμπαγκ – Μπράγκα
Spread the love

Δύσκολη αποστολή της Σπόρτινγκ Μπράγκα στο «Ρεπούμπλικαν Στέντιουμ του Μπακού με την Καραμπαγκ να έχει μεγάλο προβάδισμα από το θριαμβευτικό 4-2 στην Πορτογαλία..

Η Καραμπάγκ έχει υποχρεωση αποψε να υπερασπιστεί τη μεγάλη νίκη μεσα στη με 4-2 την περασμένη Πεμπτη όπου έκανε …ρεσιτάλ αντεπιθεσεων στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα έφτασε να προηγειται με 4-1 (!) προτου δεχτεί το δεύτερο στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Γενικά στην Ευρωπαϊκή της παρουσία φέτος εδειξε σε γενικές γραμμές αξιόπιστο πρόσωπο

Αλλωστε η πρωταθλητρια Αζερμπαϊτζάν μπηκε στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις πολύ νωρίς, για την ακρίβεια μέσα Ιουλιου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και εν συνεχεία συμμετείχε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί τερματισε στην δευτερη θεση πισω απο την ισχυρη Μπαγερ Λεβερκουζεν (ηττα μεσα εξω) και πανω από τη Νορβηγικη Μολντε και τη Σουηδικη Χακεν συγκεντρωνοντας 8 βαθμους . Πρώτη στην εγχώρια βαθμολογια (+15), δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο.

Απο την άλλη στη Σπόρτιγνκ Μπράγκα αναζητείται …επειγόντως αντίδραση! Η ομάδα του Αρτουρ Ζορζ είχε δεχτεί εννέα γκολ σε δύο αναμετρήσεις προτου νικήσει τη Φαρένσε με 2-1 την περασμένη Κυριακη. Εκανε γενικά καλή εμφάνιση αλλά στο τέλος αγχώθηκε μεχρι να πετύχει το νικητηριο γκολ στα τελευταία λεπτά με τον (δανεικο απο την Παρί) Σερ Ντουρ.

Είχαν προηγηθει η ηττα 4-2 εντος από τους Αζερους την περασμένη Πεμπτη με πολύ κακη αμυντικο λειτουργια και προβλημα στις αντεπιθεσεις των αντιπαλων και πιο πριν το ταπεινωτικο 5-0 από τη Σπορτιγκ Λισσαβώνας, αποτελεσματα που έχουν βάλει τον Αρτουρ Ζορζ σε πίεση. Στο Γιουροπα λιγκ βρεθηκε ως τριτη απο τον ομιλο της στο Τσαμπιονς λιγκ (πισω από Ρεάλ, Ναπολι και πανω από Ουνιον Βερολινου)

Ο κοουτς της Καραμπαγκ Κουρμπαν Κουρμπάνοφ δεν εχει αγωνιστικα προβληματα, απεναντιας επιστρέφει ο Σερβος δεξιος αμυντικος Βεσοβιτς. Οσο για την Μπραγκα παραμενει εκτος ο πιο πιοιοτικος της παικτης, ο εξτρεμ Ρικάρντο Όρτα, επιστρέφει ο Μπρουμα

Qarabag : Lunyov; Silva, Mustafazada, Guseynov, Cafarguliyev; Romao, Jankovic; Andrade, Benzia, Zoubir; Juninho

Braga : Matheus; Gomez, Niakate, Oliveira, Borja; Carvalho, Moutinho; Pizzi, Fernandes,Α.Ruiz, Banza

ΠΡΟΤΑΣΗ: γκολ – γκολ (7/11 τέτοια η Μπραγκα στην Ευρωπη)

(Visited 426 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x