ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σούπερλιγκ : Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

Σούπερλιγκ : Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Αγρίνιο, ο σκληροτράχηλος Παναιτωλικός ,του Γιάννη Πετράκη, κοντράρεται με τον Ολυμπιακό .

Οι γηπεδούχοι  είναι οριακά πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 19 βαθμούς δύο περισσότερους από Βόλο-Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα. Προέρχονται απο την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ ,εκεί όπου μέχρι το 70 κέρδιιζαν με 1-0 αλλά δεν άντεξαν στην πέιση και έχασαν με 1-3.  Μετρούν 1-2-5 στα τελευταία ματς.

Στα αγωνιστικά, εκτός είναι οι Μλάντεν(Αμ) και Χουάνπι(μέσος) ,στον αντίποδα επιστρέφουν οι Ντουάρτε(μεσοεπιθ) και Καρέλης(φορ) για την ομάδα που μετρά 4-3-5  εντός έδρας, ενώ στην άκρη του μυαλού υπάρχει και ο δεύτερος ημιτελικός με τον Αρη για το Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός, απο την άλλη, έχει τέσσερα στα τέσσερα, σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του.Μετά τις δύο νίκες με τη Φερεντσβάρος νίκησε ΠΑΟΚ με 1-4 και πιο πρόσφατα τον Αστέρα με 2-1, κάνοντας ανατροπή.

Ο Βάσκος άφησε εκτός τους Φορτούνη-Ροντινέι-Κάρμο καιΟρτα και θα κάνει αλλαγές στην 11άδα επαναφέροντας Μασούρα -Αλεξανδρόπουλο και ίσως το Ντοη. Δεξι μπακ ,λογικα΄θα είναι ο Κίνι   Εκτός έδρας έχει 7-3-2.

Προϊστορία: 10 νίκες ,τις εννθιά σερί έχει ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο που έχει χάσει μόνο στο Κύπελλο το 2022.

Εκτίμηση: Το Οver  2.5  έχει μεγάλη τύχη με τη λογική των  δύο ομάδων  ,ενώ απο τα ειδικά θα πάω με Μασούρα-Κααμπί και Νάβαρο.

(Visited 390 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x