ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σούπερ Λιγκ : Παναθηναϊκός-Αρης

Σούπερ Λιγκ : Παναθηναϊκός-Αρης
Spread the love

Στη Λεωφόρο , ο Παναθηναϊκός  κοντράρεται με τον  Αρη.

Οι γηπεδούχοι,προέρχονται απο τρελή γκέλα με το 1-1 κόντρα στην Κηφισιά  που ήταν η δεύτερη σερί μετά το 2-2 με τη Λαμία και πάλι εντός έδρας.  Εχει ξεκινήσει έντονη κριτική για τον Τερίμ και τον τρόπο παιχνιδιού ωστόσο οι απουσίες είναι σημαντικές ,ειδικά στη μεσαία γραμμή.

Σε αυτό το ματς οι “Πράσινοι” θα έχουν εκτός τους  Χουάνκαρ (Α), Γεντβάι (Α), Βέρμπιτς (ΜΕ), Τζούριτσιτς (ΜΕ),Σένκεφελντ (Α),στον αντίποδα επιστρέφει ο Μπερνάρ απο τιμωρία. Λογικά κάτω απο τα δοκάρια επιστρέφει ο Ντραγκόφσκι ενώ στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού είναι οι Τσέριν και  Σπόραρ για την ομάδα που εντός έδρας μετρά 8-3-1.

Ο Αρης , απο την άλλη, συνέχισε το καλό σερί μένοντας για πέμπτο παιχνίδι αήττητος (3-2-0) στο 2-0 επί του Βόλου.  Επιστροφή στα γκολ για τον Μορόν και παραμονή στην 5η θέση της βαθμολογίας. Υπάρχει, ωστόσο και το Κύπελλο και η ρεβάνς του αγώνα με τον Παναιτωλικό εκεί όπου η ομάδα του Μάντζιου είχε κερδίσει ,στο Αγρίνιο, με 1-0.Αγωνιστικά, ο Ελληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του ,Σαβέριο και  Φαμπιάνο  ενώ επιστρέφει ο Μοντόγια.  Εκτός έδρας  έχει 4-3-5.

Προϊστορία: 6-2-2, τελευταίο διπλό το 21.

Εκτίμηση:  Συνεχίζει να έχει απουσίες ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι πρόβλημα. Ο Αρης βγάζει γούστα, δεν δέχεται γκολ εύκολα και βρίσκει λύσεις. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

(Visited 421 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x