ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Φαμαλικάο – Μποαβίστα   

Πορτογαλία: Φαμαλικάο – Μποαβίστα   
Spread the love

Το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, βρίσκοντας την Φαμαλικάο, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 10η θέση με 26 βαθμούς και τη Μποαβίστα στην 12η με δύο λιγότερους.

Ήττα με 2-3 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Αρούκα, με τη Φαμαλικάο πάντως στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, μάλιστα με δύο ματς λιγότερα από την Εστρέλα που βρίσκεται στην γραμμή των μπαράζ παραμονής. Μπροστά στο σκορ η Φαμαλικάο στο ματς στην έδρα της Αρούκα στο δωδέκατο λεπτό, παίζοντας όμως με αφέλεια στην συνέχεια, δίνοντας την δυνατότητα στην αντίπαλος της όχι μόνο να ισοφαρίσει στο τριάντα τρία, αλλά να πραγματοποιήσει την ανατροπή στο σαράντα πέντε. Το 2-2 ακολούθως με ένα διαγώνιο, εντός περιοχής σουτ του Γκουστάβο Σα στο πενήντα έξι, με την Φαμαλικάο όμως να «πληρώνει» στο εξηκοστό τέταρτο λεπτό την αφέλεια της και ότι ανέβασε ψηλά τις γραμμές της, πιστεύοντας στην ανατροπή.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες ήττες για τη Μποαβίστα, η οποία αρχίζει πλέον να μπαίνει σε περιπέτειες, μετά το 1-2 αρχικά στην έδρα της εκ των ουραγών Τσάβες και το βαρύ και απόλυτα δίκαιο, τουλάχιστον βάσει εικόνας, 0-4 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας τη Μπράγκα.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Φαμαλικάο, μία και για τη Μποαβίστα και δύο ισοπαλίες, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη. Ισόπαλο με 2-2 επίσης το ματς του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος στην έδρα της Μποαβίστα, στο οποίο η Φαμαλικάο βρέθηκε μπροστά στο σκορ από πέναλτι στο δωδέκατο λεπτό και στο οποίο ισοφάρισε τελικά στις καθυστερήσεις.

Στο στοιχηματικό κομμάτι του ματς, δεν θα μπλέξω με σημείο, από την στιγμή που μιλάμε για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων και ταυτόχρονα απρόβλεπτων ομάδων. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου και πιο συγκεκριμένα το over 2.5, το οποίο επιβεβαιώθηκε σε οκτώ συνεχόμενα ματς από τα εννεά μεταξύ τους και στις δύο έδρες την τελευταία δεκαετία. Πιο συγκεκριμένα, 1-0 για την Φαμαλικάο το 2020, στο μοναδικό ματς που στοιχηματικά έμεινε στο under 2.5, με over 2.5 στα επόμενα οκτώ, με πιο πρόσφατο το 2-2 που προαναφέρθηκε σε αυτό του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.413 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x