ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Serie A

Α’ Ιταλίας: Ιντερ – Τζένοα

Α’ Ιταλίας: Ιντερ – Τζένοα
Spread the love

Υπερηχητική” φέτος η Ιντερ έχει …αγκαλιάσει το “σκουντέτο” την ώρα που η Τζένοα του Αλμπερτο Τζιλαρντίνο μοιάζει απελευθερωμένη από το άγχος της παραμονής…

Τί να πει κανείς για τη φετινή Ιντερ. Μέσα στο 2024 είναι απλά …υπερομάδα! Μεσα στο νέο έτος έχει δώσει έντεκα επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει ισάριθμες νίκες (τελευταια απωλεια το 1-1 εκτος με την αποψινη της αντιπαλο στις 29 Δεκεμβριου), δε …βλέπει κανεναν! Συνεχίζει σε ολους τους στοχους πλην κυπελλου (εχει κατακτησει το Ιταλικο σουπερ καπ) και προχωράει και στο Τσαμπιονς λιγκ οπου παιζει ρεβανς με την Ατλετικο στη Μαδριτη την άλλη εβδομαδα (εχει νικησει 1-0 στο Μιλάνο)

Τα εντυπωσιακα στατιστικα δεδομένα των “νερατζουρι” δεν σταματουν εδω! Εχει να χάσει κανονικο 90λεπτο (ειχε ηττηθει στην παραταση απο τη Μπολονια στο κυπελλο το Δεκεμβριο) από τα τέλη Σεπτεμβρίου με το 2-1 εντος έδρας που υπέστη απο την Σασουολο την οποία σαφέστατα είχε υποτιμήσει. Πριν από εκείνο το (ανώδυνο πλέον) σοκ, είχε να ηττηθεί από τον τελικό του περσινου Τσαμπιονς λιγκ στην Κωνσταντινουπολη (0-1 απο Μαν.Σιτυ!)

Θέλετε …κι άλλα; Ευχαρίστως! Στα τέσσερα πρόσφατα ματς πρωταθληματος έχει πετύχει από …τέσσερα γκολ! Στα τρία πιο πρόσφατα μάλιστα δεν δέχτηκε ούτε γκολ, τα πήρε όλα με 4-0 (Σαλερνιτανα εντος, Λετσε εκτος, Αταλαντα εντος)! Επιπλέον στα …13 τελευταία παιχνίδια πρωταθληματος ανοίγει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Περιττό επομένως να αναφέρουμε πως με τέρματα 67 υπέρ και 12 κατά είναι μακράν η καλύτερη άμυνα και καλυτερη επιθεση του πρωταθληματος (συνολικο goal average +55, δεύτερη η Γιουβέντους με… +21!). Με ολα αυτά που είπαμε δεν πριοκαλεί εντύπωση το +12 που έχει αποσπαστεί στη βαθμολογία και αν νικησει αποψε το κάνει +15.

Στόχος εννοείται πως είναι να πηγαίνει στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς λιγκ με rotation απο αγώνα σε αγωνα για να εχει φρεσκάδα και να ξαναπάει και φέτος τελικό! Στα αγβωνιστικα νεα των πρωτοπορων του καμπιονάτο, ο Σιμονε Ιντσαγκι δεν θα εχει αποψε τον τιμωρημένο διεθνη στόπερ Μπαστόνι, μεγάλη απουσια απο τα χαφ ο Χακαν Τσαλχάνογλου, μακροχρονια κι ο ακραιος Κολομβιανος Χουαν Κουαδράδο, επιστρέφέι απο τραυματισμο ο φορ Μαρκους Τουράμ

Στον αντίποδα η Τζένοα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο διανύει το καλύτερο της διάστημα στην σεζόν κι έτσι έχει βρεθεί στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι “γκριφόνι στα έντεκα πρόσφατα παιχνίδια τους έχουν μόνο μία ήττα, το βαρύ 1-4 από την Αταλαντα εντος εδρας.

Αντέδρασαν όμως άμεσα με το 1-1 στην έδρα της Ναπολι (ισοφάρισαν στο 90’) ενω την περασμένη αγωνιστική έκαναν το …αυτονόητο με τη νίκη εντος έδρας 2-0 κοντρα στην Ουτντινεζε. Ρετεγκι και Μπάνι τα γκολ της νίκης, στο β’ επαιζαν με παικτη παραπανω και ελαχιστα προβληματίστηκαν. Ο Τζιλαρντίνο εχει αποντες τους αμυντικους Ματουρο και Χαπς.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: Αναμενόμενα δυσανάλογη υπερ των γηπεδουχων : 41 νικες Ιντερ , 10 ισοπαλίες , 4 νικες Τζενοα

Inter:Sommer; Pavard, De Vrij, Augusto; Dumfries, Barella, Asllani, Mkhitaryan, Dimarco; Sanchez, Martinez

Genoa: Martinez; De Winter, Bani, Vasquez; Sabelli, Frendrup, Badelj, Messias, Martin; Gudmundsson; Retegui

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 / OVER (Καλή ιδέα και η νίκη Ιντερ μαζί με OVER 2.5 + σκορερ Μ.Τουράμ)

(Visited 261 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x