ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Σέφιλντ.Γ- Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Σέφιλντ.Γ- Άρσεναλ
Spread the love

Στο Bramall Lane η ουραγός Σέφιλντ.Γ υποδέχεται την φορμαρισμένη Άρσεναλ στο ματς που ρίχνει την αυλαία της τρέχουσας αγωνιστικής στην κατηγορία.

Οι “Λεπίδες” με συγκομιδή μόλις 13 βαθμών σε 26 αγώνες παραμένουν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό ενώ στον αντίποδα οι Λονδρέζοι θα επιδιώξουν να πετύχουν την 7η διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα μέσα στο 2024 για να συνεχίσουν την καταδίωξη της Λίβερπουλ και της Μ.Σίτι στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι μέσα στην νέα χρονιά έχουν κερδίσει μόλις ένα ματς ( Λούτον 1-3) στα έξι ενώ έχουν χάσει σε τέσσερα από αυτά με πιο πρόσφατη την ήττα με 1-0 από την Γουλβς στο Molineux που τους κράτησε καθηλωμένους στην τελευταία θέση του πίνακα υστερώντας σε ισοβαθμία με την Μπέρνλι.

Η ομάδα του Κρις Γουίλντερ βρίσκεται στην παρούσα φάση στο -11 από την 17η Νότιγχαμ Φόρεστ που είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το οξύμωρο με την Σέφιλντ. Γ είναι πως ενώ εκτός έδρας μέσα στην νέα χρονιά δεν έχουν ηττηθεί με πάνω από ένα γκολ διαφορά ( Κρίσταλ Πάλας 3-2, Γουλβς 1-0) και 2ιπλο στο Λούτον ( 1-3) εντούτοις μπροστά στο κοινό τους στα δυο τελευταία 90λεπτα έχουν δεχτεί back to back συντριβές από την Άστον Βίλα και την Μπράιτον με 5-0! Αν ηττηθεί με πέντε γκολ διαφορά θα γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Αγγλικού πρωταθλήματος που θα έχει ηττηθεί με αυτό το σκορ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια και η πρώτη επίσης που θα έχει δεχτεί 5 γκολ στο τελευταίο “καρέ” εντός έδρας αγώνων της αφού είχε προηγηθεί και το 2-5 στο Κύπελλο με “θύτη” την Μπράιτον.

Οι φιλοξενούμενοι στον αντίποδα προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες εκτός έδρας εκ των οποίων στις δυο πιο πρόσφατες πέτυχαν μεγάλα σκορ όπως ήταν το 6-0 επί της Γουέστ Χαμ και το 5-0 επί της Μπέρνλι.

Κάπως έτσι εάν κερδίσει και απόψε με 5 γκολ ή περισσότερα διαφορά θα γίνει η πρώτη ομάδα στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες στην Αγγλία με ανάλογο ρεκόρ ever.

Την περασμένη αγωνιστική συνέτριψαν με 4-1 την Νιουκάστλ και πήραν παράλληλα και ρεβάνς για εκείνη την αμφιλεγόμενη ήττα τους στο St. James΄Park στον πρώτο γύρο.

Προϊστορία: Το 2019 ήταν η τελευταία φορά που κέρδισε η Σέφιλντ.Γ εντός έδρας την Άρσεναλ. Από τότε αριθμεί δυο διαδοχικές ήττες με 2-1 το 2020 για το Κύπελλο και με 3-0 το 2021. Στα τελευταία τρία μεταξύ τους παιχνίδια σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ μετράει 3/3 σε ήττες με 10-1 τέρματα.

*Με την Λίβερπουλ να περνάει στα χασομέρια από το City Ground και την Μ.Σίτι να κερδίζει με ανατροπή την Μάντσεστερ.Γ στο ντέρμπι του μίσους η Άρσεναλ καλείται να αφήσει την άκρη τα ρεκόρ και να εξασφαλίσει το “τρίποντο” που θα την διατηρήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5 / Anytime σκόρερ Σάκα/ Over 7,5 κόρνερ Άρσεναλ

Οι γηπεδούχοι αριθμούν 2,77 γκολ μέσο όρο παθητικό στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια τους ενώ την ίδια ώρα η Άρσεναλ έχει σκοράρει 25 γκολ στα έξι τελευταία δικά της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Σε combo το 2ιπλο με το Over 2,5 στο 1,60. Στα ειδικά στοιχήματα θα αγοράσω το Σάκα ως anytime σκόρερ στο 90λεπτο στο 1,85 και τα Over 7,5 κόρνερ της Άρσεναλ στο 1,85 επίσης.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5 / Anytime σκόρερ ο Σάκα/ Over 7,5 κόρνερ Άρσεναλ

(Visited 345 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x