ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σκωτία (Championship): Κόουβ Ρέιντζερς – Φόλκερκ

Σκωτία (Championship): Κόουβ Ρέιντζερς – Φόλκερκ
Spread the love

Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να γυρνούν στην πρώτη κατηγορία και οι γηπεδούχοι μάχονται για να παίξουν και αυτοί για την άνοδο .

Η Φόλκερκ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 62 βαθμούς και έχει 20 νίκες και 6 ισοπαλίες ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα ομάδα να την νικήσει την κατηγορια .

Έχει πετύχει 61 γκολ και έχει δεχθεί 16 έχει έτσι την καλύτερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα . Να σημειώσουμε όμως ότι στο τελευταίο ματς που έπαιξε εντός έδρας με την Άννα που είναι προτελευταία στο πρωτάθλημα δεν μπόρεσε να νικήσει και ήρθε ισόπαλη με 1-1

Από την άλλη η Κόουβ που έκανε δύο σερί νίκες έχει φτάσει τους 40 βαθμους και απέχει μόλις ένα βαθμό και από την 4η Αλόα και δύο από την 3η θέση και την Μοντρόουζ που θα παίξουν στα μπαράζ της ανόδου. Βρίσκεται στην 5η θέση με 11 νίκες -7 ισοπαλίες και 8 ήττες ενώ έχει πετύχει 43 γκολ και έχει δεχθεί 38.

Στην παράδοση του ματς φέτος η Κόουβ πήρε ισοπαλία εντός έδρας με 2-2 από την Φόλκερκ αλλά έχασε εκτός με 4-0.

Όμως στα 3 προηγούμενο ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες η Κόουβ νίκησε την Φόλκερκ και μάλιστα τις δύο φορές εκτός έδρας . Τελευταία φορά πο η Φόλκερκ νίκησε την Κόουβ εκτός έδρας ήταν το 2018 με 3-1 .

Πρόταση : Over

(Visited 248 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x