ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Νασιονάλ Ασουνσιόν – Παλεστίνο    

Κόπα Λιμπερταδόρες: Νασιονάλ Ασουνσιόν – Παλεστίνο    
Spread the love

Στο «Ντεφενσόρες Ντελ Τσάκο» η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στη Νασιονάλ Ασουνσιόν και την Παλεστίνο για τον 3ο προκριματικό γύρο του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην Χιλή.

Να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο της φετινής διοργάνωσης δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα βρεθεί στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η αποκλεισμένη σε αυτούς του Σουνταμερικάνα.

Το σημερινό θα είναι το πέμπτο ματς για την Νασιονάλ Ασουνσιόν στα προκριματικά, καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας της Παραγουάης ξεκίνησε από τον 1ο γύρο όπου και πραγματοποίησε την ανατροπή με την Άουκας. Πιο συγκεκριμένα, ήττα με 0-1 στην πρώτη μονομαχία τους στο Εκουαδόρ, επικρατώντας όμως 3-0 στον επαναληπτικό στην Ασουνσιόν. Αουτσάιντερ ακολούθως στον 2ο προκριματικό, εκεί πάντως όπου πραγματοποίησε την έκπληξη με δύο νίκες σε βάρος της Ατλέτικο Νασιονάλ, με 1-0 αρχικά στην Ασουνσιόν και εντυπωσιακό 3-0 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στο Μεντεγίν. Στην άλλη πλευρά, το τρίτο της Παλεστίνο, με τους «άραβες» να επιβεβαιώνουν με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) στον 2ο προκριματικό τον τίτλο του φαβορί σε βάρος της Πορτουγκέσα (Βενεζουέλα).

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 το 2015 για τη Νασιονάλ Ασουνσιόν σε βάρος της Κονσεπσιόν, στο μοναδικό ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδα της Χιλής, ενώ μία νίκη και τρεις ήττες για την Παλεστίνο, στις τρεις προηγούμενες επισκέψεις της στην Παραγουάη.

Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ζευγάρι, στο οποίο εκτιμώ πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.281 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x