ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ντεπόρτες Τολίμα – Μεντεγίν    

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ντεπόρτες Τολίμα – Μεντεγίν    
Spread the love

Στο «Μανουέλ Μουρίγιο Τόρο», ο νοκ άουτ «εμφύλιος» της Κολομβίας ανάμεσα στη Ντεπόρτες Τολίμα και τη Μεντεγίν, για τον 1ο γύρο του φετινού Κόπα Σουνταμερικάνα, με τη νικήτρια ή την ομάδα αν προτιμάτε που θα προκριθεί, να παίρνει το εισιτήριο για την φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής.

Μονό νοκ άουτ ματς, σημειώνοντας πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο συγκεκριμένος επίσης,  μπορεί να χαρακτηριστεί και γύρος των «εμφυλίων», καθώς για γεωγραφικούς κυρίως λόγους αναμετρόνται ομάδες από την ίδια χώρα.

Εντυπωσιακή η μέχρι τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα Απερτούρα, με τη Ντεπόρτες Τολίμα μετά τη μοναδική της ήττα, το άδικο βάσει εικόνας 1-2 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την  Φορταλέζα, αήττητη στις εννέα επόμενες αγωνιστικές και στην κορυφή και το +1 από την Περέιρα και τη Λα Εκιδάδ. Στην άλλη πλευρά, φιναλίστ του περσινού Κλαουσούρα η Μεντεγίν, η οποία κινήθηκε σε ρηχά νερά στις αρχές του φετινού Απερτούρα και η οποία όμως μπήκε σε τροχιά πλέι οφ, μετά τις δύο πρόσφατες εντός έδρας νίκες της, μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0), σε βάρος της Ντεπορτίβο Πάστο και της Λα Εκιδάδ.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Ντεπόρτες Τολίμα, πέντε για τη Μεντεγίν και ισάριθμες ισοπαλίες, στις 14 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μανουέλ Μουρίγιο Τόρο», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ο παράγοντας έδρα δίνει θεωρητικά ένα πολύ μικρό αβαντάζ στην πρωτοπόρο του φετινού Απερτούρα, Ντεπόρτες Τολίμα. Παρ’ όλα αυτά, εντελώς διαφορετική η φύση της σημερινής αναμέτρησης σε σχέση με αυτή του πρωταθλήματος, ειδικά όταν απέναντι υπάρχει η πάντα υπολογίσιμη Μεντεγίν.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 952 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x