Europa League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Εuropa League: Σπόρτιγκ-Αταλάντα

Εuropa League: Σπόρτιγκ-Αταλάντα
Spread the love

Στο Αλβαλάδε η Σπόρτιγκ  φιλοξενει την Αταλάντα σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι  στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των “16” του Γιουρόπα . Δύο μάδες που γνωρίζονται καλά γιατί βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο.. Με την Ιταλική ομάδα πρώτη και την Σπόρτιγκ δεύτερη.

 

Οι Πορτογάλοι είναι σε τρομερή αγωνιστική και βεβαίως  είναι το απόλυτο φαβορί για το Πρωτυάθλημα. Πόσο μάλλον όταν είναι και πρώτοι μετά τα πέντε γκολ που δέχτηκε η Μπενφίκα στο ντέρμπι με την Πόρτο.

Τα “Λιοντάρια” με τη δική τους νίκη, αγχωτική γαρ, επί της Φαρένσε,(3-2), πέρασαν πρώτοι και θέλουν να μείνουν εκεί.   Για να φτάσουν  στους “16”  χρειάστηκε να αποκλείσουν στα “πλέι οφ” τους Γιάνγκ Μπόις  με νίκη 1-3 στην Ελβετία και 1-1 εντός έδρας.  Ενα αγωνιστικό πρόβλημα έχει ο Αμοριμ και αφορά στην επίθεση με τον Γκονσάλβες να είναι τραυματίας.

Η Αταλάντα, απο την άλλη, δεν βαδίζει σε καλά μονοπάτια.   Είναι χωρίς νίκη στα τελευταάι τρία ματς(1-1 με Μίλαν εκτός , ήττα με 4-0 απο την Ιντερ  και ήττα με 1-2 εντός έδρας απο τη Μπολώνια.) Βρίσκεται στην 6η θέση .. Στο Γιουρόπα είναι αήττητη σε έξι ματς(4-2-0). Αγωνιστικά ,ο Γκασπερίνι δεν έχει προβλήματα.

Προϊστορία: Για τον όμιλο του Γιουρόπα φέτος ,1-2 στη Λισσαβώνα και 1-1 στο Μπέργκαμο

Εκτίμηση: Σίγουρα οι ομάδες γνωρίζονται. Και είναι λογικό να είναι προσεκτικές αν και το DNA  τους είναι αρκετά επιθετικό. Η  λογική μιλάει για over..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2.5 Σκόρερ Γκίοκερες (Σπόρτιγκ ),Λόκμαν(Αταλάντα)

(Visited 458 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x