ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μποταφόγκο – Μπραγκαντίνο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μποταφόγκο – Μπραγκαντίνο
Spread the love

Στο «Νίλτον Σάντος» του Ρίο η πρώτη μονομαχία ή ο «εμφύλιος» της Βραζιλίας αν προτιμάτε ανάμεσα στη Μποταφόγκο και τη Μπραγκαντίνο, για τον 3ο προκριματικό γύρο του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες.

Να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο της φετινής διοργάνωσης δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα βρεθεί στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η αποκλεισμένη σε αυτούς του Σουνταμερικάνα.

Φαβορί στον προηγούμενο γύρο η Μποταφόγκο κόντρα στην Αουρόρα, τίτλο που επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο στον επαναληπτικό στο «Νίλτον Σάντος», εκεί όπου συνέτριψε 6-0 την αντίπαλο της, μετά το 1-1 στην πρώτη μονομαχία τους στην Βολιβία. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το πρόσφατο 4-2 στο «Μαρακανά» σε βάρος της Φλουμινένσε, για το τοπικό πρωτάθλημα Καριόκα. Στον αντίποδα, με σύμμαχο την τύχη η Μπραγκαντίνο στις δύο μονομαχίες της στον 2ο προκριματικό με την Ριονέγκρο, καθώς μετά τις δύο μεταξύ τους λευκές ισοπαλίες, χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας της Κολομβίας. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το πρόσφατο 1-0 φιλοξενώντας την Σάντος για το τοπικό πρωτάθλημα Παουλίστα, με το οποίο η Μπραγκαντίνο παρέμεινε αήττητη για ένατο συνεχόμενο ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Μποταφόγκο και μία για τη Μπραγκαντίνο, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Ρίο, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ζευγάρι, στο οποίο εκτιμώ πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Μποταφόγκο, αλλά αήττητη όπως προαναφέρθηκε για εννέα συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και με σύμμαχο την τύχη σε ορισμένες περιπτώσεις η Μπραγκαντίνο.

Εκτίμηση:  Under 2,5

(Visited 1.018 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x