ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Σπορτίβο Τρινιντένσε – Κόλο Κόλο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Σπορτίβο Τρινιντένσε – Κόλο Κόλο
Spread the love

Στο «Τίγκο Λα Χουέρτα» της πρωτεύουσας της Παραγουάης, Ασουνσιόν, η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην τοπική Σπορτίβο Τρινιντένσε και  την Κόλο Κόλο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες.    

Να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο της φετινής διοργάνωσης δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα βρεθεί στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η αποκλεισμένη σε αυτούς του Σουνταμερικάνα.

Επιτυχία και μόνο για την «πρωτάρα» Σπορτίβο Τρινιντένσε όχι μόνο η παρουσία της στα προκριματικά της φετινής διοργάνωσης, αλλά και το ότι πραγματοποίησε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, έστω και με σύμμαχο την τύχη, κόντρα στην Ελ Νασιονάλ από το Εκουαδόρ (1-1, 1-0). Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το 2-3 στην έδρα της Χενεράλ Καμπαγιέρο, το οποίο την διατήρησε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος Απερτούρα. Στην άλλη πλευρά, πρόκριση σε βάρος της Γοδόι Κρουζ στον 2ο προκριματικό για την Κόλο Κόλο, η οποία έδειξε χαρακτήρα στις δύο σκληρές τους μονομαχίες (1-0, 0-0). Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το πρόσφατο 2-0 του πρωταθλήματος φιλοξενώντας την πρωταθλήτρια Ουατσιπάτο.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο ματς στην ιστορία της Σπορτίβο Τρινιντένσε φιλοξενώντας ομάδα της Χιλής, ενώ δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες για την Κόλο Κόλο, στις 14 προηγούμενες επισκέψεις της στην Παραγουάη.

Έκπληξη για την ουραγό του πρωταθλήματος Απερτούρα της Παραγουάης, Σπορτίβο Τρινιντένσε στον προηγούμενο γύρο, αλλά εντελώς διαφορετικό το μέγεθος της υποψιασμένης εκτιμώ Κόλο Κόλο, σε σχέση με την Ελ Νασιονάλ.

Εκτίμηση:  2

(Visited 1.151 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x