ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ελλάδος : Αρης – Παναιτωλικός

Κύπελλο Ελλάδος : Αρης – Παναιτωλικός
Spread the love

Ο Άρης μετά το 3-3 με την ΑΕΚ παίζει τα “ρέστα” του για την είσοδο στον τελικό του Κυπέλλο αλλά το ίδιο κάνει και η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μετά από την δικήτης ισοπαλία με 2-2 στην Κυφησιά

Ο Άρης μετρά μόλις μία ήττα στα 10 τελευταία ματς και θέλει να παίζει στον τελικό και να κατακτήσει το κύπελλο για να καταφέρει να βγεί στην Ευρώπη .

Πρόερχεται από το συναρπαστικό 3-3 εντός έδρας με την 3-3 στο οποίο κατάφερε να ισοφαρήσει με πέναλτι ου Μορόν στο 97΄Μάλιστα ο Μορόν έγινε ο πρώτος παίκτης του Άρη που παιτυχάινει 14 γκολ μετά το 1982. Με μοναδική απουσία στην προπόνηση στο Δασυγένειο τον Ρούμπεν Πάρντο ο Μ΄ντζιος θα έχει κομπλέ την ομάδα για αυτό το πολύ σημαντιό ματς

Από την άλλη ο Παναιτωλικος δεν έχασε στην Κηφισιά και έμεινε στο 2-2. Κύριο μέλημμα του είναι η παραμονή αλλά θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει μετά την ήττα εντός έδρας στον πρώτο ημιτελικό στο Αγρίνιο με 1-0 . Πηγαίνει για ένα μικρό θάυμα για να ανατρέψει τα δεδομένα . Με Goal/Goal & Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία ματς του Παναιτωλικού στην σεζόν.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί φέτος 3 φορές και ο Α΄ρης έχει νικήσει και στα 3 ματς χωρίς να δεχθεί γκολ . Νίκησε με 3-0 έντος και 4-0 εκτός για το πρωτάθλημα και 1-0 για το κύπελλο . Πέρυσι ο Άρης νίκησε με 1-0 εντός και εκτός έχασε με 3-1.

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 408 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x