ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Σάουθαμπτον – Πρέστον

Τσάμπιονσιπ: Σάουθαμπτον – Πρέστον
Spread the love

Οι “Άγιοι” είδαν χθες στην τρέχουσα αγωνιστική να κερδίζουν όλοι οι πρωτοπόροι ( Λέστερ, Ίπσουϊτς και Λιντς) οπότε η νίκη στο αποψινό εντός έδρας ματς αποτελεί “μονόδρομο” για αυτούς εάν θέλουν να μην χάσουν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις στον πίνακα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια αγχωτική νίκη -θρίλερ απέναντι στην Μπέρμιγχαμ εκτός έδρας με 4-3 σε ένα ματς στο οποίοι οι μπλε έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σάντερλσον από τα μισά της επανάληψης και είχε φοβερή διακύμανση στο σκορ.

Έστω και έτσι δηλαδή με γκολ στα χασομέρια πανηγύρισαν την 21η νίκη τους σε 35 παιχνίδια και άφησαν πίσω τους τις τρεις διαδοχικές ήττες που είχαν προηγηθεί , εκ των οποίων οι δυο σε πρωτάθλημα και η μια στο Κύπελλο από την Λίβερπουλ, και πλέον ο στόχος τους είναι το “τρίποντο” που θα τους δώσει απόψε την ευκαιρία να μειώσουν στο -5 από την 2η προνομιούχο θέση.

Τα “κρίνα” από την ήττα που είχαν γνωρίσει στα τέλη Ιανουαρίου από την Λιντς (2-1) έχουν συμπληρώσει εφτά διαδοχικά ματς αήττητα με αποτέλεσμα να έχουν ενισχύσει τις ελπίδες τους για έναν τερματισμό στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας και την συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου για πρώτη φορά από την σεζόν 2008/09.

Την περασμένη αγωνιστική παραχώρησαν 0-0 στην Χαλ και έτσι είναι στην 9η θέση αλλά μόλις στο -4 από τα μπαράζ.

Από τον Νοέμβριο του 2020 έχουν να κερδίσουν σε τρία διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια τους , δίχως να δεχτούν γκολ, και θα το καταφέρουν απόψε εάν κερδίσουν με clean sheet αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει και είναι πολύ δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς εκτός από την ποιότητα των γηπεδούχων και την δυσμενή παράδοση που διατηρούν απέναντι τους.

Προϊστορία: Τα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με Over 2,5 με την Σάουθαμπτον να σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ σε κάθε από αυτά τα 90λεπτα.

* Αν και έχει ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στην κατηγορία από την Χαλ και την Μίλγουολ , με το ίδιο σκορ: 1-2, εντούτοις θα βασιστεί και στην παράδοση απόψε που την θέλει να έχει κερδίσει και στα τρία προηγούμενα αντίστοιχα παιχνίδια της την Πρέστον.

Με δεδομένο πως και τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα θα ποντάρω σε αυτό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 420 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x