ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Όλγουεϊς Ρέντι – Νασιονάλ  Μοντεβιδέο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Όλγουεϊς Ρέντι – Νασιονάλ  Μοντεβιδέο
Spread the love

Στο «Μουνισιπάλ Ελ Άλτο» η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην Όλγουεϊς Ρέντι και τη Νασιονάλ για τον 3ο προκριματικό γύρο του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στο Μοντεβιδέο.

Να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο της φετινής διοργάνωσης δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα βρεθεί στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η αποκλεισμένη σε αυτούς του Σουνταμερικάνα.

Πρόκριση σε βάρος της Σπόρτινγκ Κριστάλ στον 2ο προκριματικό γύρο για την Όλγουεϊς Ρέντι, η οποία «καθάρισε» ουσιαστικά με το εμφατικό 6-1 της πρώτης μονομαχίας τους στο «Μουνισιπάλ Ελ Άλτο». Ήττα με 1-3 ακολούθως στον επαναληπτικό στο Περού, ενώ 1-3 στην συνέχεια και για το πρωτάθλημα στην έδρα της Γκουαμπιρά. Στην άλλη πλευρά, τα απολύτως απαραίτητα για τη Νασιονάλ στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Πουέρτο Καμπέγιο, με την ομάδα του 47χρονου Άλβαρο Ρεκόμπα να επικρατεί 2-0 τόσο στην πρώτη μονομαχία τους στην Βενεζουέλα όσο και στον επαναληπτικό στο Μοντεβιδέο. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το 3-0 του πρωταθλήματος Απερτούρα φιλοξενώντας την Γουόντερερς.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο ματς στην ιστορία της Όλγουεϊς Ρέντι φιλοξενώντας ομάδα της Ουρουγουάης, ενώ έξι νίκες, ισάριθμες ήττες και τρεις ισοπαλίες για τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο, στις 15 προηγούμενες επισκέψεις της στην Βολιβία.

Το μεγάλο υψόμετρο δε μπορεί να δικαιολογήσει από μόνο του το 1,50 που συνοδεύει την Όλγουεϊς Ρέντι, ειδικά από την στιγμή που απέναντι υπάρχει η σπουδαία Νασιονάλ Μοντεβιδέο. Πολύ πιθανό οι εταιρείες να επηρεάστηκαν από το εμφατικό 6-1 με την Σπόρτινγκ Κριστάλ, αλλά η Νασιονάλ Μοντεβιδέο είναι σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 970 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x